XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tips om besöka Disney med tonåringar

När du berätta din tonåring du iväg till Disney för en familj semester, kan du räkna med en "Jag är för cool för Disney" reaktionen följt av ögon rullande. Men tonåringar kan ha precis lika stor en tid på Disney World eller Disneyland som sina yngre syskon, så länge du tar egenheter i deras åldersgrupp beaktas.

schemaläggning

Tonåringar älskar att sova. Så om tillverkning av tågvirke drop - att vara på Disney nu är det öppnas - är din favorit nöjespark taktik, ändra dina förväntningar. Om att vara där för att se öppningsspelet gör din dag, lämna dina tonåringar i sängen. Vidta åtgärder för att möta upp senare, på tonåringens definition av morgonen - säg, runt 2:00 Eller tillbringa din morgon avkopplande vid poolen och planerar att stanna ute sent på natten i stället. Disney World, den större av de två Disney parkerna, har normalt en park öppet sent varje natt för dem som vistas på plats, så kallade extra magiska timmar, eller EMH i Disney-tala. Om du inte har Park Hopper biljetter, vilket gör att du kan besöka flera parker på en dag, gör parken med EMH ditt val för dagen.

Tillåta viss frihet

Din tonåring kan verkligen njuta av ditt företag, men inte 24/7. Eftersom semester innebär nästan total samhörighet, du och din tonåring både kan dra nytta av lite tid isär. Att låta din tonåring möjlighet att rida Tower of Terror 10 gånger i rad själv medan du går njuta av lite Skönheten och Odjuret tid kan göra båda dig lycklig. Ta dina celler telefoner så att du kan hålla kontakten eller ange i förväg arrangerade mötestider och platser.

Inte Eliminera vissa attraktioner

Förutsätt inte din tonåring kommer bara njuta av spänningen åkattraktioner. Disney är full av åkattraktioner som kanske inte verkar så spännande men det kan visa sig vara din tonåring favorit. Förbi serier som The Lion King eller Mickeys Philharmagic eller ens Hall talmans eller den amerikanska äventyr eftersom de inte är berg-och dalbanor kan innebära din tonåring miste om några av Disneys mest gripande skapelser. En spirande artist kan njuta av några sessioner på Art of Animation i Disneys Hollywood Studios; tonåringar kan även prova för American Idol visar vilka löper flera gånger om dagen. Flera av TV-versionen är sångare som gjorde bra på programmet fick sin start på Disney American Idol audition, där dagens vinnare får en front-of-the-line övergå till en verklig AI audition.

Gå Utanför Parker

Medan Disney World fyra nöjesparker är dess största dra, överväga att spendera några timmar på en av de två vattenparker om din tonåring är en vatten råtta, eller på Disney om virtuella spel och simulatorer är mer hans sak. För tonåringar som kan handla tills de hoppar, slog Downtown Disney. Medan du är där, fånga en show på Cirque de Soleil, den kanadensiska truppen av akrobater vars spinn på vad en cirkus bör vara är trollbindande underhållning för barn i alla åldrar. Disney erbjuder också program som tonåringar och föräldrar kan ta på olika ämnen, till exempel hemligheter hur parkerna byggdes, bakom-scenen ser till hur akvariet, driver The Living Seas, eller, för en spirande trädgårdsodlare, en inblick i växtvärlden kallas Bakom frön. En eftermiddag på Sea Raycer båtar på en av Disneys flera sjöar kan också ge en tonåring hit.