XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Effekterna av att stå framför en mikrovågsugn


Mikrovågsugnen skapades i slutet av 1940-talet och har sedan spridit sig över hela världen som en praktisk matlagningsanordning. Mikrovågsugnen använder mikrovågsstrålning för att värma polarise molekyler som vatten att jämnt värma många olika livsmedel och flytande föremål. Även om alla mikrovågor har testats, några naturliga hälso-och sjukvårds, som enzym nutritionist Lita Lee och naturläkemedel läkare Edward Group, tror att mikrovågor kan orsaka skada på dem som stod framför dem.

Graviditet

Det finns inga studier som länkar mikrovågor till problem med graviditet eller fosterskador av något slag. Med detta sagt, tenderar många läkare rekommenderar att gravida kvinnor inte stå direkt framför en mikrovågsugn när matlagning objekt. Dr. Patricia Kho Baby Center säger att en gravid kvinna bör undvika att stå framför mikrovågsugn eller med hjälp av en mikrovågsugn med en trasig dörr för att undvika ökad exponering för mikrovågsstrålning.

Pacemaker

Enligt uppgifter från Complete Mikrovågsugn servicehandbok, vissa äldre pacemakers påverkas av elektromagnetisk strålning från en mikrovågsugn. De flesta nya pacemakers är avskärmade och pacemaker som är sårbara kan bestå av mindre än en procent av pacemakers, som kallas externa pacemakers efterfrågan. De som använder dessa enheter bör undvika att vara nära en mikrovågsugn i bruk, men de bör också undvika elektriska värmare, hissar, personliga personsökare och andra enheter som kan avge strålning.

standarder

I Sovjetunionen på 1970-talet, mikrovågsugnar var vid ett tillfälle förbjöds eftersom den sovjetiska regeringen trodde att västerländska normer var alltför överseende för mikrovågsugn säkerhet. Food and Drug Administration (FDA) har godkänt användningen av mikrovågor i alla hushåll på ett säkert standard av 5 milliwatt eller mindre avges inom 2 inches av enheten. Denna mängd strålning går ner till 0,14 milliwatt när du står åtminstone en fot bort från mikrovågsugnen. Om du är bekymrad över effekterna av mikrovågor, stå åtminstone en fot bort för att drastiskt minska din exponering.

FDA

FDA har inte funnit några strålningsrelaterade skador från väl fungerande mikrovågor som har reglerats inom lagliga gränser. FDA rekommenderar att du inte använder en ugn som fortsätter att arbeta med dörren öppen, som har en skadad, skev eller böjd dörr och att du följer alla säkerhetsföreskrifter som anges i mikrovågsugnen manual. Enligt FDA, bör detta förhindra strålning från att orsaka någon skada.