XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Mind Your Multivitaminer


Inte alla av oss äter hälsosam mat på en regelbunden basis. Ta dagliga multivitaminer kan bidra till att göra upp för en obalanserad diet. Bråda dagar eller oväntade händelser kan distrahera dig från att ta dina vitaminer. Snart nog, du glömmer att ta dina vitaminer hela tiden. Undvika denna situation genom att ta några enkla steg för att se till att multivitaminer bli en del av din dagliga rutin.

Instruktioner

1 Håll multivitaminer i en uppenbart fläck. Lämpliga ställen kan omfatta köksbänken eller badrum sink - ett område du ofta. Utom synhåll, ur sinne. Hålla vitaminer där du kan se dem kommer att påminna dig om att ta dem.

2 Bestäm en lämplig tidpunkt på dagen för att ta dina vitaminer. Helst på dagen är bra så länge du inte vanligtvis distraherad sedan. Till exempel, hektiska morgnar sannolikt inte kommer att fungera bra. När du bestämmer dig för en god tid på dagen, ta dina vitaminer vid denna tid varje dag.

3 Associate tar vitaminer med en annan aktivitet. Om du väljer att lunchtid är den bästa tiden på dagen för att ta dina vitaminer, gör det till en vana att ta dem med lunch. Denna regelbundna förening håller vitaminer på dig varje gång du äter lunch.