XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tips för offentliga toaletter


De flesta människor kommer att finna att de måste använda en offentlig toalett vid någon tidpunkt eller en annan. Vare sig det är på jobbet, en restaurang eller när du är på köpcentret, ibland kanske inte har något annat val än att använda ett trots att de har ett rykte om att vara en ohälsosamma sätt att lindra själv. Det finns dock ett antal saker du kan göra för att göra upplevelsen mindre obehaglig och se till att du undvika att plocka upp de lurar bakterier när du betalar ett besök på en offentlig toalett.

Förberedas innan du lämnar huset

Om du vet att du kommer att använda en offentlig toalett, särskilt om du är i ett främmande län som har dåliga nivåer av sanitet, packa några toalettpapper i fall det inte finns någon i toaletten, några våtservetter rengöra toaletten säte, vissa toalett klädslar och vissa antibakteriella hand sanitizer om anläggningen inte ger vatten och flytande tvål att tvätta händerna.

Att välja rätt Stall att använda

Kontrollera toaletten stall innan du anger. Om det finns toalettpapper över golvet, urin på sätena eller toaletten är blockerad, välj en annan. Kontrollera även om det finns toalettpapper finns och att du har någonstans att hänga din jacka och andra tillhörigheter så att du inte behöver sätta dem på golvet.

Håll händerna rena

Tyvärr, tvättar inte alla sina händer, så använd en servett för att öppna och stänga alla dörrar, spola toaletten och stänga rinnande vatten. Det är ingen idé att tvätta händerna noggrant om du sedan på ytor i tarv att människor som inte har tvättat sina händer har berört.

Välj din toalett klokt

Om det är möjligt, välja en toalett som du vet är rengöras regelbundet. Du kan kontrollera detta genom att titta på ytterdörren, som bör ha ett meddelande som anger när toaletten var senast rengjord. Alternativt kan du använda en toalett som inte besöks mycket ofta, till exempel, kan detta vara en på en mindre upptagen våningen i ditt kontor eller en out-of-the-way område på din mall. Undvik portabla toaletter när det är möjligt eftersom dessa oftast besöks ofta men sällan rengöras.