XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får Bowlingklotet hastighet med en två-handed Leverans


De flesta människor har sett oerfarna bowlare, vanligtvis barn, med två händer i bowlinghallen. Du kan skratta när du ser en kastare ta bollen mellan benen och rulla sakta ner körfält. Tvåhands bowling, dock, är inget att skratta åt. Uppfanns av den australiensiska kastare Jason Belmonte, är en annan form av två-handed bowling nu tas på allvar av bowlingvärlden. Tvåhands bowlers kan generera ännu större hastighet än bowlers med hjälp av traditionella hand stil. Dessutom har större stöd och ökad spinn på bollen ledde till några imponerande poängen.

Instruktioner

1 Sätt i tredje och fjärde fingrar din dominanta hand i bowlingklot s hål. Låt tummen utanför hålen för att stabilisera bollen.

2 Håll bowlingklot med handflatan ut framåt på den dominerande sidan av kroppen. Placera den andra handen på framsidan av bollen för att stabilisera den.

3 Röra sig mot banan på samma sätt som med en enhandsfattning. Svinga bollen tillbaka naturligt för fart och föra den framåt när du närmar linjen.

4 Lyft din icke-dominanta handen från bollen precis innan du släpper den. Släpp bollen och ge den snurra genom att vrida handen med fingrarna inuti bollen. Praxis att kasta det svårt och ge den rätt mängd spin.