XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en utomhus basketplan Floor


Konstruera din egen utomhus basketplan kräver en hel del tid, ansträngning och energi, men det är möjligt utan en hel del tidigare erfarenhet. Möjligheten att spela basket när som helst skapar möjlighet för många timmars träning och familjen roligt. Det vanligaste materialet för att göra en utomhus spelyta är konkret, så om en basketplan är tekniskt samma som att hälla en betongplatta.

Instruktioner

Hur man gör en utomhus basketplan Floor

1 Mät och markera en 30-fot med 30-fots området med hjälp av ett måttband efter att avgöra var du vill placera din domstol. Placera gräns insatser på varje hörn för att enkelt hålla sig inom gränserna.

2 Gräva ut hela sträckan till ett djup av 8 inches, avlägsnande av eventuella stora bitar av skräp eller sten som kan vara i området för att se till att din spelytan kommer att bli ännu.

3 Sprid 5 inches av grus hela ytan. Använd en rullande anordning för att komprimera grus för att se till att det förblir platt före upphällningen din betong.

4 Blanda betong i en skottkärra med hjälp av lättanvända instruktioner på baksidan av påsen. Låt betongen botemedel för 12 till 24 timmar före sprida det på toppen av grus.

5 Häll betong 3 inches djup längs hela spelytan. Använda en murslev för att jämna ut betongen och för att sprida det jämnt längs hela spelytan.

6 Låt 24 till 48 timmar för betongen att torka innan de stenciler eller tejp markera spelar linjer på din domstol.

7 Mät lämpliga domstol dimensioner med hjälp av ett måttband. Kom ihåg att övertrampslinjen är 15 fot från ryggstöd och tre lodräta linjen är 19 fot, 9 nio tum från framsidan av fälgen. Körfält området är 19 fot lång sträcker sig från baslinjen till frikast linjen med 6 fot bred.

8 Applicera stenciling kit eller basket linje band till domstolen.

Tips

  • Även enkla spadar kommer att fungera, erbjuder många maskinuthyrningsföretag gräva verktyg som kommer att göra jobbet mycket enklare.
  • Inte låta betongen härda och torka när det är på spelytan kommer att få den att vara ojämn vilket kan leda till skada under spelets gång.