XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bestämmer Optimal Fitness hälsomål


En av huvudanledningarna till vissa människor inte uppnår sin kondition mål beror på orealistiska förväntningar. För att uppnå din optimala kondition och hälsa, måste du överväga sådana faktorer som din ålder och nuvarande hälsotillstånd. Bestämma din optimala träningsmål också har att göra med vad du gillar att göra för att bli fit. Om du bestämmer dig för att välja aktiviteter som har burit dig och inte inspirera dig, kan du ha en hårdare tider uppnå optimal hälsa.

Instruktioner

1 Besök din läkare för en årlig checkup. Detta kan informera dig om några hälsofrågor eller eventuella problem som kan uppstå när du börjar arbeta ut. Fråga din läkare alla frågor du kan ha om att starta ett träningsprogram.

2 Utvärdera din kost. Undersök alternativen mat i ditt hem för att se vad häftklamrar du har eller inte har. Gör ditt bästa för att ta bort förädlade livsmedel. Om det inte finns tillräckligt med frukt eller grönsaker, se till att lägga mer av dem i listan med livsmedel att införliva. Generiska uttalanden kan vara svårare att följa. Ju mer specifik du är om dina livsmedelsbehov, desto lättare blir det att följa och det kan avgöra vad du behöver för att uppnå din optimala tränings mål.

3 Skapa ett träningsprogram. För optimal kondition, behöver en vuxen om 30 minuter av måttlig intensitet motion varje dag. Om du har ett gym medlemskap som du sällan använder, se till att ta en klass. Det kan vara motiverande att ha en grupp människor som arbetar mot samma mål som du. Om du inte har ett gym medlemskap, makt promenad i parken eller köpa en at-home träning DVD.

4 Hitta vänner med samma hälsomål och intressen som du. Ett sådant scenario kan bidra till att motivera dig att fortsätta dina träningsmål när inspirationen är låg. Med stöd kan också hjälpa dig att nå dina optimala träningsmål, eftersom dina vänner kan ge dig feedback om huruvida ett visst program fungerar för dig eller inte.

5 Sov 6 till 8 timmar per dag. Har tillräckligt med sömn främjar fysisk, emotionell och intellektuell hälsa. Om du inte får tillräckligt med sömn kan du gå hela dagen groggy, irriterad och frustrerad. Om du märker att du är ständigt irriterad, gå över din sovande mönster för att se om du får tillräckligt med sömn.