XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gör jag Ski på Corbet s Couloir i Jackson Hole?


Ligger på Rendezvous Mountain vid Jackson Hole Ski Resort, är Corbet är Couloir en av Nordamerikas mest utmanande lyft åtkomligt skidbackar: Det har kallats "USA: s läskigaste skidbacke," av USA Today. Framgångsrikt förhandla sin ursprungliga droppe och efterföljande 55-graders lutning ses av skidåkare som ett test av skicklighet och mod. Även om ingen har dödats på Corbet: s, är det en dubbel-svart diamant kör som har producerat många allvarliga skador. Skidåkare måste vara säker på sin förmåga innan det på.

Instruktioner

1 Ta spårvagnen till toppen av Rendezvous Mountain. När du avslutar spårvagn på lodge, kommer det att finnas tecken instruktionen till Corbet talet. Följ åsen under spårvagn linje. Ingången till Corbet s är ett par hundra fot under lodge. Det är avgränsades och varningsskyltar bokförs.

Om du är det på ett pulver dag, människor är benägna att samlas kring toppen av couloir. Eftersom snön i Corbet s blir spåras upp och hårt packad snabbt, är det i ditt intresse att slå det tidigare snarare än senare.

2 Bestäm vilken sida av Corbet är du vill ange. Skidåkaren rätt har en fallhöjd på ungefär 30 fot, men det har en tydligare landning, och, om du håller landning, du är i princip över det svåra. Skidåkarens vänster rutten flesta människor tar, har en droppe som varierar mellan 8 och 14 fot, beroende på förhållandena. De couloir doglegs här så att du kommer att ha bergväggar direkt under dig. För att undvika dem, måste du göra en hård sväng till höger direkt vid landning. Vissa människor rekommenderar att du börjar denna vändning samtidigt i luften.

3 Rikta tips av skidorna över couloir kant och hoppa. Det har sagts att Corbet bark är starkare än dess bett och att göra den inledande steg i fritt fall är den svåraste delen. Vistas avslappnad i luften är nyckeln till en lyckad landning. Om du kraschar - och många, om inte de flesta, människor - vistas avslappnad minskar risken för skador.

4 Länk vänder så snart som möjligt efter det utträder från couloir in i toppen av Tensleep Bowl. Den couloir sig är bara några hundra vertikala fot i längd. Skidåkare som inte krockar är genom det svåra på mindre än 10 sekunder. Men skidåkare fram ur couloir reser mycket snabbt; desto snabbare kan du styra din hastighet genom att länka varv, desto bättre är dina chanser att inte förstöra.