XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nutrition Newsletter idéer


En näring nyhetsbrev får viktig information om hälsosam kost och näring ut till samhället. Välj om du kommer att skicka ut det veckovis, månadsvis eller kvartalsvis, och forskning där du får din information. Besök amerikanska Dietetics Association hemsida för korrekt information. Du kommer att stödja en hälsosam livsstil och hjälpa ditt samhälle genom att erbjuda recept, hälsosam kost råd och viktminskning tips.

Make It Reader vänlig och personlig

Skapa ett nyhetsbrev som din målgrupp kommer att förstå och njuta. Inkludera recept, favorit ingredienser och andra bitar av information för att göra det intressant och personlig. Använda ett språk som den genomsnittliga personen kommer att kunna läsa och förstå istället för att använda tekniska termer. Låt din personlighet och kreativitet lysa igenom i detta område. Innehålla bilder av frukter, grönsaker och genomförda recept.

artiklar

Artiklar bör alltid vara sakligt korrekt och fokuserade på din målgrupp. Inkludera artiklar om vitaminer, mineraler, sunda strategier, medicinska frågor och organiska mattrender. Att engagera fler människor, har närings studenter från lokala högskolor skicka in artiklar.

Råd från hälsoexperter

Ställ en lokal dietist eller nutritionist att skicka in artiklar eller skriva en fråga och svar kolumn. För din första fråga, komma med några frågor som du tror att den genomsnittliga personen skulle vilja veta om och be din expert för att svara på frågorna. Snart kommer du att ha läsare utskick i frågor. Inkludera expertråd och åsikt i hela nyhetsbrevet. Offerter kan infogas i varor. Till exempel, om du kör en artikel om hälsosamma luncher för barn, infoga information från dina experter. Detta kommer att ge trovärdighet till dina artiklar och kommer att ge läsarna tillförlitlig information.

Utmaningar

Engagera dina läsare genom att erbjuda månatliga utmaningar för sunda kostvanor eller viktminskning. Reportage om lokalbefolkningen eller vänner som framgångsrikt har gått ner i vikt genom sunt äta för att inspirera läsarna. Om det finns lokala viktminskning grupper eller matlagningskurser i din stad, omfattar meddelanden om sina möten så att andra kan ansluta sig.