XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemlagad flytdockor


Att ha ett hus nära en sjö är en dröm för många människor. Naturligtvis kommer din sjö hus inte vara komplett utan en flytdocka på sjön. Du behöver inte anlita en snickare eller en tekniker för att konstruera en flytdocka för dig. Med några enkla material, kan du bygga din egen hemlagad flytdocka.

Instruktioner

1 Skapa ramen för dockan genom att skära igenom tolv stycken två-för-10 skivor med hjälp av en geringssåg. Skär skivor i vad längd du vill ha för din flytdocka.

2 Markera hål på fyra hörn av var och en av dina skivor med hjälp av en penna. Använd din elektriska borrare att borra ett hål i de markerade områdena.

3 Placera dina galvaniserat stål hörnbeslag på brädorna att montera ihop dem i en parallell position för att bilda en låda. Placera korten bredvid varandra. Använd galvaniserade skruvar och en skruvmejsel för att skruva konsolerna i hörnen av dina skivor.

4 Upprepa steg 1 till 3 på toppen av din en platta ram för att skapa en dubbel ram. Skruva fast galvaniserade stålhörnbeslag som du gjorde i steg 3 för den nedre ramen.

5 Lägg dina bitar av plastskum billet inuti ramen. Placera en skum billet på varje långsida och en annan i mitten av din box. Skapa tre jämna rader med två tackor vardera, placerade ände mot ände och vinkelrätt mot stranden av dammen. Se till skum billets är så höga som ramens bottendel.

6 Mät varje 16 inches av din ram och markera den med en penna; det är där du kommer att installera tvär band. Skapa kors banden genom att göra hållarna i din flytdocka med 2-by-4 skivor. Hållarna kommer att fungera som den främsta stödramen din docka. Skruva skivorna tillsammans varje skum billet, som du arbeta dig ner. Detta kommer att säkerställa att skummet stannar på plats i dockan. Kontrollera att du har en hållare på varje sida, och bara en för varje sida på din sida billets. Sidorna av ramen kommer att hålla allt på plats.

7 Skär en-av-sex skivor enligt längden på gallergolv med hjälp av en geringssåg. Lägg skivorna på toppen av din ram och syllar och fäst dem med spiral naglar och en hammare.