XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur mycket vikt kan jag förlora genom att klippa ut socker och stärkelse i två veckor?

Två av de främsta källorna till kalorier i den amerikanska dieten är stärkelse och socker. Stärkelse i form av bröd, pizza och pasta rang andra, femte och sjunde på listan över de 10 bästa sätten att amerikaner förbrukar kalorier, enligt dietist Suzanne Boos. Socker i form av spannmålsbaserade desserter och läsk rang första och fjärde. Genom att skära ut socker och stärkelse för två veckor kan du gå ner i vikt, även om du inte klippa din kalorier.

räkna kalorier

Att förlora fett, behöver du en kalori underskott, där du konsumerar färre kalorier än du bränner. En kalori underskott på 3500 kommer att leda till ett pund av fett förlust. Därför mängden fett du kan förlora genom att klippa ut socker och stärkelse beror på hur mycket av dem du äter. Om du för närvarande konsumerar 500 kalorier per dag från stärkelse och socker, klippa ut dem skulle motsvara 3500 kalorier färre varje vecka, vilket skulle leda till en pund av fettförbränningen.

Den snabba förlusten

Folk ombord på en låg carb, eller en stärkelse- och sockerfria diet upplever ofta initialt snabb viktminskning, även utan att skära kalorier för mycket. Sports Dietist Australien hemsida konstaterar att denna förlust beror på en utarmning i glykogen - den lagrade kolhydrater i kroppen - som också orsakar din kropp att förlora vatten. Detta kan leda till mellan 1 och 3 kg, eller 2,2 till 6,6 pund förlust på bara några dagar. När du slutar en socker- och stärkelse fri kost och börja äta mer kolhydrater, kommer denna vikt tillbaka på, men.

Factoring i fett

När man startar en lägre Carb diet, ofta måste man skära ut flera livsmedelsgrupper. Om du för närvarande är beroende av livsmedel som ris, bröd, pasta, frukt och spannmål för en stor del av din dagliga kalorier, kan du hamna känsla extremt hungrig, som leder dig att äta mer av andra typer av livsmedel. Om du äter för mycket fett på en socker och stärkelse-fri kost, kan du inte förlora någon vikt, eftersom du helt enkelt konsumera för många kalorier, konstaterar Dr Michael Eades.

Sifferexercisen

Mängden vikt du kan räkna med att förlora när du klipper ut stärkelse och socker beror på ett antal faktorer. Om din kost är för närvarande kraftigt uppbyggd kring sockrade och stärkelserika livsmedel och du byter till att äta huvudsakligen magert protein och gröna grönsaker, kan du räkna med att förlora upp till 5 eller 6 pounds från vatten vikt, plus ytterligare 3-4 från fettförbränning. Om du redan äter en relativt låg Carb diet, skär stärkelse och socker men öka din konsumtion av fett och protein, kan du inte förlora någon vikt, eller till och med gå upp i vikt.