XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Försäljnings sport och underhållning biljetter som används för att göras på tre olika sätt - genom arenan eller organisation som värd för evenemanget, med en annons i tidningen eller på gatan precis innan händelsen inträffade. Nu Internet erbjuder de bästa sätten att sälja biljetter du inte kan använda.

Vet hur mycket dina biljetter är värda

Innan sälja biljetter, se till att du vet hur mycket de är värda. Bortom biljetter "nominella värdet, gör forskning för att se vad liknande biljetter säljer för. Kolla priser i just din stad, liksom vad liknande biljetter - för motsvarande händelser och sätes platser - säljer i andra städer. Du måste också faktor i sänd avgifter om du ska skicka biljetterna.

Titta lokalt och Beyond

Det fina med Internet är att det tillåter dig att sälja biljetter i hela landet lika lätt som hela staden.

Att hitta intresserade lokala parter, börja med Craigslist.org. Detta klassificerade-annonser webbplats kan du ställa vilket pris du vill, det tar inte ut en avgift, och du kan möta köparen personligen istället för att behöva leverera biljetterna.

Auktionssajten eBay.com är också ett bra ställe att sälja biljetter. Du kan fortfarande sälja till lokala köpare, men folk ut ur staden kommer att ha en spricka på dem också.

StubHub.com är en populär sajt som specialiserat sig på biljettförsäljningen. StubHub tar ut en provision när biljetter säljs, men det gör en massa reklam och marknadsföring som lockar många köpare.

Word of Mouth

Ofta förbises i vår högteknologiska värld är på gammaldags sätt att sälja biljetter - från mun till mun. Berätta för dina familj, vänner och medarbetare att du har biljetter till salu är ett bra sätt att hitta människor som tar. Om du funderar på att göra den största vinst, men detta kanske inte är den bästa. När allt kommer omkring, du förmodligen inte vill sätta press på din familj, vänner och personer du delar ett skåp med på jobbet.