XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem övningar för att strama åt lös hud

Översikt

Lös hud kan förekomma hos individer i alla åldrar och storlekar. Det resulterar typiskt när det finns mer hud än vad som är nödvändigt för att täcka kroppen. Ofta inträffar när kroppsmassa försvinner i en snabbare takt än huden kan hålla jämna steg med de förändringar, såsom under snabb viktminskning. Detta orsakar att huden blir lös i stället för att dra åt runt kroppen. Lös hud kan också förekomma som individer åldras och förlorar elasticitet i huden. Det finns flera saker du kan göra för att förbättra slapp hud.

Sakta ner

Hem övningar för att strama åt lös hud

Om du utvecklar lös hud medan bantning, att det viktigaste att göra om du vill bevara din hud är att bromsa viktminskning. Om du fortsätter att förlora i vikt i den takt som har skapat lös hud, kan du orsaka permanenta skador på huden som kan resultera i bristningar. Lös hud är också svårare att läka lösare blir den. Bromsa kommer att ge din hud tid att komma ikapp och gör att du kan fokusera på andra metoder för att hjälpa till att läka din hud.

Drick vatten

Hem övningar för att strama åt lös hud

Hudens elasticitet i hög grad påverkas av den mängd vatten som lagras i hudens celler. Hydration är nyckeln till att skärpa din hud, så sträva efter att dricka minst åtta glas vatten varje dag.

fukta

Hem övningar för att strama åt lös hud

Din hud måste vara fuktig om det kommer att dra sig tillbaka i form och dra runt din kropp. Med detta i åtanke, är fuktgivande nödvändig. Applicera fuktighetskräm minst två gånger dagligen, inklusive en gång på natten. Du kan också överväga att bära långärmad pyjamas skjortor och pyjamasbyxor för att hålla fukten i mot huden på natten.

Träning

Hem övningar för att strama åt lös hud

Målet att utöva är inte att sätta i långa perioder av intensivt arbete i ett försök att gå ner i vikt, eftersom det kan förvärra hudens slapphet. Emellertid har aktiv rörelse två viktiga fördelar: det rör sig och sträcker huden, hålla den smidig och lätt att flytta, och det får dig att svettas, vilket hjälper till att hålla huden frisk. I stället för cardio träning som syftar till att bränna kalorier, fokusera på motion som kommer att främja muskeltillväxt och utveckling - detta kan bidra till att fylla ut huden och göra det lättare att dra åt.

Massera huden

Hem övningar för att strama åt lös hud

Massera huden är en av de mest effektiva metoderna för att arbeta i huden och gör den mer elastisk och smidig. Massera huden dagligen, helst med en senapsolja, som bidrar till att främja hudens hälsa och tonen.