XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man stänger gripdon


Hand gripdon bidra till att stärka dina händer, handleder och underarmar. Detta träningsredskap används för styrketräning i idrott och sjukgymnastik. Du kan köpa denna utrustning på sportaffärer till ett rimligt pris som sträcker sig från $ 5 till $ 20, i april 2011. För att få full nytta av övningen, måste du veta hur man korrekt positionera händerna på griparna. Utför denna övning tre dagar i veckan på icke på varandra följande dagar.

Instruktioner

1 Warm-up och lossa dina händer och armar. Du kan marschera på plats eller hoppa rep i 10 minuter. Lossa upp genom att skaka armar och händer ute efter uppvärmning träning.

2 Håll handen grip. Det är bäst att göra en hand i taget i början, för att se till att du fyller i övningen korrekt. Ena sidan av grip kommer att placeras på handflatan, nära tummen - men inte på tummen. Den andra sidan kommer att placeras på alla fyra fingrar i centrum. Detta är utgångsläget.

3 Pressa långsamt tills båda sidor träffas och hålla en stund. Eftersom de två sidorna möts, korsar tummen över fingrarna.

4 Släpp greppet långsamt tillbaka till utgångsläget. Utföra övningarna långsamt, för att förhindra skador.

5 Upprepa sekvensen för att slutföra din uppsättningar och upprepningar. Om du är nybörjare, kan du börja med tre uppsättningar av 12 repetitioner.

Tips

  • Investera i en bra par hand gripdon. Billiga handen gripdon tenderar att bryta på fjädrarna.
  • Se till handgrip har en no-slip grepp, så att du inte kommer att skada dig själv.
  • Se till att du känner bränna av övningen i dina händer och underarmar.
  • Om du upplever en stor mängd smärta i händer och underarmar, kan du behöva värma upp lite mer eller starta med ett mindre antal repetitioner.