XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Näsblod, mer känd som näsblod, är vanligt förekommande. Det finns två typer av näsblod: anterior, som är den vanligaste, och posteriort. Eftersom näsan är full av kapillärer är utsatta för trauma och irritation. Vitaminer kan hjälpa till att förhindra näsblod.

om Näsblod

Näsblod är ganska vanligt hos barn. Näsblod kan orsakas av skada eller annat fysiskt trauma på näsan. Det finns små blodkärlen i näsan som kan orsaka kraftig blödning när skadade. Om blödningen inte slutar lätt, kan det finnas andra problem. Se en läkare om du har ofta näsblod. Om kapillärerna i näsan väggen är ömtåliga, kan detta bero på brist på vitamin C.

hjälp vitaminer

C-vitamin hjälper till att upprätthålla blodkärl. Vitamin K bidrar till att begränsa mängden blödning genom koagulering blodet. Seed extrakt som druvor och Quercitin, en nutriotional tillägg, är en bra kombination att använda med C-vitamin eftersom de är laddade med bioflavonoider. Bioflavonoider bidra till att stärka blodkärlsväggarna. E-vitamin är också användbart eftersom det är en naturlig anti-inflammatorisk. Det kommer att minska svullnad i näsan och membran. Vitamin B stärker blodkärl.

naturläkemedel

Ta gasväv som har dränkts i tio droppar hästsvans ört med lite vatten och placera på näsborrarna. Håll kompress på näsborrarna för tio minuter medan du andas genom munnen. Skär två lök i halvor och placera dem på näsborrarna. Ta två andra skivor och placera dem på halsen. Om du är någonstans du inte kan få tillgång till varor, nypa näsborrarna stänger i fem minuter. Försök inte att blåsa näsan i flera minuter. När en näsblod uppstår, luta framåt så att den slem och blod inte köra ner i halsen.

En anteckning om att ta vitaminer

Mothernature.com rekommenderar att du tar vitaminer på natten för mest näringsvärde och förmåner. På natten, saktar kroppen ner sin absorption, vilket gör att näringsämnen att göra mer arbete.