XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får Shells Out av en Remington 1100


Remington 1100 är en halvautomatisk hagelgevär populär i både civila sport- och brottsbekämpande marknader. Anses vara den första verkligt tillförlitlig och livskraftig halvautomatiska hagelgevär konstruktion, är relativt lätt att använda och driva Remington 1100. Avlastning Remington 1100 kan göras på ett säkert sätt, med tanke på de lämpliga försiktighetsåtgärder.

Instruktioner

1 Rikta hagelgevär i en säker riktning. En säker riktning är någonstans där människor, husdjur eller värdefull egendom inte skulle skadas om hagelgevär fick sparken.

2 Tryck säkerheten i "Safe" läge. I detta läge det röda bandet runt säkerheten inte kommer att visas. Säkerheten ligger direkt bakom avtryckaren. Var noga med att hålla fingret utanför varbygeln under det här steget.

3 Dra bulten på baksidan för att mata ut runt närvarande i kammaren. Upprepa detta steg tills alla skal har stötts ut från hagelgevär.

Tips

  • Håll fingret på avtryckaren och ut ur varbygeln medan lossning hagelgevär.
  • Samma steg kan följas för att lasta Remington 1187-serien av halvautomatiska hagelgevär.
  • Alla skjutvapen är dödliga vapen. Rådgör med din bruksanvisningen innan du använder och följ alla säkerhetsanvisningar kan ge instruktioner till.