XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lyfter Small fria vikter


För vissa små fria vikter är ett slöseri med tid. Dessa är de människor som älskar att lyfta tunga hela tiden, och de vet inget annat sätt. Men sanningen är, med hjälp av små fria vikter kan vara mycket fördelaktigt. Inte bara är de bekvämt nog för att passa in i en handväska eller skrivbordslåda, men de har också förmågan att pulverisera din kropp. De behöver bara ska användas på rätt sätt.

Instruktioner

Liten men dödligt

1 Hur man lyfter Small fria vikter

Få en BOSU. Det första du behöver göra är att få en BOSU Balance Trainer. Detta är ett verktyg som ser ut som en schweizisk boll som har halverats. Den har en plattform på ena sidan och en uppblåst kupol på den andra. Den kan användas på båda sidor, därav namnet --- BOSU, vilket innebär båda sidor utnyttjas.

2 Hur man lyfter Small fria vikter


Gå runt om i världen. Ligg på rygg på en BOSU med små hantlar i båda händerna. Lyft höfterna upp så att du har en rak linje från axlarna till knäna. Förläng armarna över huvudet med handflatorna uppåt. Swing ena armen hela vägen runt tills det är precis ovanför låret. När du gör det, vrid handflatan så den är vänd nedåt. Nu föra denna arm tillbaka till utgångspunkten och samtidigt svänga den andra armen framåt. Omväxlande fram och tillbaka. Detta fungerar dina bröst, axlar och kärna.

3 Gör några kobror. Ligg på mage på en BOSU med fötterna på golvet och i en bred hållning. Ta två små hantlar och sträcker armarna rakt ut. Nu svänger en arm bakom ryggen så det är precis ovanför din glutes. Börja med handflatan nedåt, och när du svingar den bakom dig, slå på handflatan uppåt. Alternera armarna fram och tillbaka, som i steg ett. Denna övning fungerar din rygg och axlar. 4 Hur man lyfter Small fria vikter


Kasta några rättigheter och vänstern. Greppa ett par små fria vikter. Lyft upp framför bröstet med armbågarna instoppade i dem. Nu kasta slag rakt ut framför dig.

5 Hur man lyfter Small fria vikter


Skriv några bokstäver. Ligg på sidan med din nedre benet böjt och stoppade bakom dig. Förläng den övre benet rakt ut. Nu placera en liten hantel ovanpå raka ben och hålla den från att falla av. Lyft benet upp och dra stora Ws i luften.

6 Hur man lyfter Small fria vikter


Gör några rullande slag. Ligg på en BOSU med nedre delen av ryggen i kontakt med den och övre delen av ryggen upp i luften. Håll två små hantlar, att rulla från sida till sida och kasta slag i luften.

7 Hur man lyfter Small fria vikter


Gör sido planka pressar. Ligg på vänster sida i sicksack hållning ställning med din underarm på marken och vinkelrät mot kroppen. Ta en lätt hantel med höger arm och stoppa armbågen tillbaka bakom höften. Nu lyfter upp dig till en sida planka position samtidigt som du trycker hantel overhead. Men i stället för att stanna, hålla driver hantel rakt ovanför och lyft höfterna så högt upp som möjligt. Omvänd hela rörelsen och upprepa.

8 Hur man lyfter Small fria vikter


Utföra slangbellor. Stå framför en BOSU med lätta hantlar i händerna. Kom in i en djup knäböj tills dina glutes röra BOSU. Nu rulla tillbaka samtidigt utvidga armarna rakt ovanför. Kom in i en position där du känner en stark kärna kontraktion. Använd nu lite momentum att knapra framåt och föra armarna tillbaka framåt. Sedan sitta på huk tillbaka upp till en stående position. När du gör detta, håll armarna rakt ut framför dig.

Tips

  • När du gör Cobra motion, ser fram emot och hålla kroppen rak hela tiden. Detta kommer att kräva att du engagera nedre ryggmusklerna. Se också till att inte låta dina armar vidrör baksidan av din kropp när du tar vikterna back.When gör rullande slag, bör din kropp vara i en liten lutning och din abs bör vara kontrakterade innan du ens startar exercise.When du rullar tillbaka i slangbella motion, inte tillåter överkroppen att runda över toppen av BOSU. Dessutom, för att göra en progression, när du kommer tillbaka på BOSU, lyfta benen upp samtidigt som du trycker armarna tillbaka. Din kropp bör vara i en rak linje och balansera på BOSU.