XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du har akne ärrbildning, då vet du hur svårt det är att hitta ett sätt att bli av med det. Acneärr kan variera från djupa gropar till missfärgning som bleknar med tiden. Lyckligtvis finns det naturläkemedel som är effektiva på att jämna ut huden och minska uppkomsten av ärr.

Facial Övningar

Facial övningar är det absolut bästa sättet att jämna ut djupa akne ärrbildning, såsom ishacka märken. I boken "Facercise" författare Carole Maggio beskriver specifika ansikts övningar som ska göras dagligen som eliminerar akne ärrbildning.

Bakpulver

Bakpulver är underbart på lätta och blekning akne ärrbildning och missfärgning. Blanda bara några bakpulver med lite vatten för att bilda en pasta, sedan massera på huden och skölj.

Spenat

Se till att du äter massor av spenat och andra livsmedel rika på vitamin A. Vitamin A hjälpmedel i cellulära omsättning, vilket påskyndar läkningen i aktiva fläckar och bleknar akne missfärgning snabbare.

Vitamin E olja

Om du har ett sår från en akne fläck som du inte vill ärr, försöka massera lite vitamin E olja på den helande akne plats. Vitamin E olja kommer att hålla huden elastisk.

Tidsram

Jämna ut akne ärrbildning kan ta tid, men om du följer dessa naturläkemedel, kommer du att se en markant skillnad i texturen av din hud.