XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Best Protein att konsumera efter ett träningspass

Motion, inklusive både kardiorespiratorisk och styrketräning, lägger stress på muskler, vilket får dem att bryta ner. Ta en efter träningen proteintillskott kommer att bidra till att minska muskelproteinnedbrytning och öka muskelproteinsyntes. Oavsett dina mål kan vara, öka fettförbränningen, öka styrka, eller öka uthållighet, så att du behåller eller bygga muskler är en viktig komponent.

typer

Vassle, kasein och sojaprotein är alla säljs i pulverform och kan blandas med vätska eller tillsätts i livsmedel för ett snabbt och enkelt sätt att öka proteinintaget. Vassle och kasein är båda finns i mjölk, medan soja är en vegetabilisk protein. Alla är kompletta proteiner, och kommer att bidra till att öka muskelproteinsyntes. Men allt är inte skapade lika. Kasein och sojaprotein har ett lägre biologiskt värde än vassleprotein, vilket innebär att de inte absorberas och utnyttjas liksom vassle. Kasein i rötas långsammare och är därför inte lika lätt tillgänglig för kroppen som vassle. Vassleprotein är faktiskt en av de högsta kvalitet proteiner som finns i naturen, och på grund av dess snabba absorption och metabolism, är idealisk för efter träningen tillskott. I en genomgång av studier som undersökt vassle och kasein proteintillskott för styrka och storlek vinster, konstaterade forskarna att tillskott med vassleprotein leder till betydligt större ökningar i styrka och storlek jämfört med tillskott med kasein.

Viktminskning

Inte bara kan proteintillskott ha en positiv effekt på vinster i styrka och muskelmassa, säkerställa adekvat proteinintag kan också hjälpa till med fettförbränningen. För dem som utövar gå ner i vikt, konsumerar en efter träningen proteintillskott kan bidra till att säkerställa den vikt du förlorar kommer från fett förlust mot muskelförlust. Forskning som publiceras i "Nutrition & Metabolism" undersökte effekterna av att komplettera med ett vassleproteindrink jämfört med placebo och fann att patienter som konsumerar vassleproteindrink förlorat betydligt mer fettmassan än i placebogruppen, trots liknande mängder av den totala viktminskning.

Belopp

Även protein rekommendationer är baserade på vikt, men 20 g till 25 g protein per portion, eller skopa, bör vara gott för de flesta individer. För att öka upptaget, äta lite kolhydrat, såsom en banan eller annan frukt, tillsammans med den.

timing

Det är bäst att konsumera en proteintillskott direkt efter träningen. Goda nyheter för er som inte kan hantera en stor mängd mat eller vätska i magen direkt efter en hårt arbete - betydande ökningar av proteinsyntes kan ses omedelbart och upp till tre timmar efter att ha arbetat ut, enligt en artikel publiceras på PubMed Central. Så, bara se till att du har dina leveranser med dig och försöka att konsumera din protein någonstans inom det fönstret.

Serverings Idéer

Proteinpulver har ett dåligt rykte för provsmakning "kalkhaltig" och lämnar en mindre än önskvärd eftersmak i munnen. Den goda nyheten är att det finns mer att blanda dem med än vatten och mjölk. Ta några extra minuter för att lägga proteinpulver och mjölk till en mixer. Kasta i vissa yoghurt och blandade fryst frukt och du har en god protein packade smoothie. Var inte rädd för att vara kreativ. Försök lägga jordnötssmör och banan eller vanilj yoghurt, pumpa mos och kanel. Möjligheterna är oändliga!