XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig stridsteknik Snabba


Mastering någon särskild kampsport eller strids kan ta år. Det är dock möjligt att skaffa sig några grundläggande stridsteknik snabbt. På bästa möjliga sätt skulle vara att anställa en tränare att arbeta med privat. Om detta inte är möjligt, kan du ändå få några grundläggande stridsteknik genom att studera självständigt.

Instruktioner

Hur man lär sig stridsteknik Snabba

1 Hitta en partner att arbeta med. Att lära sig slåss tekniker snabbt du behöver för att sätta dem i praktiken direkt. Det betyder att du behöver en sparringpartner. Oavsett om det är en vän, en bekant eller någon du hyra, se till att de är någon du litar på. Helst din sparringpartner är någon som är mer erfaren än dig själv så att du kan dra nytta av den erfarenheten.

2 Skaffa sig några utbildningsmaterial. Böcker, filmer och DVD-skivor som ger instruktioner om kampmetoder är alla tillgängliga. Bibliotek ofta beställa sådana material på begäran, men om du har bråttom, är din bästa insats sannolikt en kampsport leverans butik.

3 Hitta en bra plats att arbeta i. Om du vill veta slåss tekniker du behöver lite utrymme att röra sig i och praktik. Gym, parker, gårdar och garage är bra potentiella platser att träna stridsteknik. Det skulle vara bra att träna i ett område med gräs eller mjuk golvmattor, så att du kan öva takedowns och markstridsteknik säkert.

4 Skydda dig själv genom att sträcka och bära rätt redskap. Det är viktigt att sträcka innan någon som helst kampsporter relaterad aktivitet. Beroende på graden av kontakt som du kommer att göra, kan du behöva sparring redskap. Det väsentliga är en mun vakt, huvud beskyddare, ljumske skydd och boxhandskar. Fot, bröst, haka och underarmsskydd kan också bäras.

5 Hålla det enkelt. Ingen blir en mästare på att bekämpa tekniker natten. Men om du hålla saker rakt framåt och enkel, du kan bli förvånad över hur snabbt du kan anta grundläggande stridsteknik. Kom ihåg att när det gäller att använda händerna i en kamp, ​​västra boxning tekniker är förmodligen din bästa insats. Dessutom kan höga, spektakulära sparkar ser bra ut på film, men i en verklig kamp, ​​kommer du vill sparka lågt och direkt, helst till knäet eller ljumske av din motståndare. När det gäller nedtagningar och markstrider, kommer du vill studera och öva vissa grundläggande Brazilian Jiu Jitsu tekniker, eftersom de är lättast att lära sig och det mest effektiva.

Tips

  • Övning ger färdighet. Särskilt om du har bråttom. Det finns ingen ersättning för tid att utveckla sina färdigheter. Om din sparringpartner är tillgänglig, träna på en boxningssäck på gymmet. Om du inte kan göra det, arbeta på din fotarbete i parken eller springa för att öka din kondition.
  • Inte över-tåg eller du kan skada dig själv. Skjut dig själv i en omfattning men känna igen när du når dina gränser.