XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig Bagua Kung Fu


Bagua Kung fu är en traditionell stil av kampsport som är starkt beroende av teknik. Genom utvecklingen av snabba, cirkulär fotarbete, Bagua utövare kan skickligt undgå sina motståndares strejker medan samtidigt flytta sig för att kunna fånga sina motståndare utanför vakt med sina egna slag. Bagua är en av de mest kompletta sortiment av traditionella kampsporter när det gäller att integrera klassisk teori i praktisk tillämpning.

Instruktioner

Hur man lär sig Bagua Kung Fu

1 Skaffa sig några böcker eller instruktionsfilmer på bagua kung fu tekniker. Många bibliotek kommer att beställa sådant material för dig på begäran. Men kampsporter leverans butiker och webbplatser är mer benägna att ha sådant material till hands redan.

2 Rensa en bra plats att träna i. Om du har instruktionsfilmer eller DVD-skivor, måste du rensa lite utrymme framför TV: n. Om du har böcker, kan du gå in på bakgården eller ens till en park. Se bara till att du har tillräckligt utrymme att arbeta i. Bagua är en mycket rörlig stil slåss och du behöver utrymme att lära sina tekniker.

3 Stretch innan du börjar träningen. Det är viktigt att vara smidig när man gör någon form av kampsport relaterad verksamhet. När du har dina undervisningsmaterial på sidan, göra några stretchövningar innan du börjar din verksamhet.

4 Börja med grunderna. Även om du har studerat andra stilar av kampsport tidigare är det alltid viktigt att lära sig grunderna i en ny stil. Bagua är inte annorlunda. Gripa dess nyckelbegrepp, fotarbete och tekniker kommer att hjälpa dig att lägga en stabil grund att bygga vidare på.

5 Om möjligt försöka hitta en bra instruktör. Lärande genom böcker och filmer är allt gott och väl. Men det är möjligt att lära sig mycket mer från en kvalificerad instruktör. Använd telefonboken eller Internet för att ta reda på om det finns en bagua kungfu dojo nära dig. Om du gillar känslan av platsen och du har råd med det, försöka studera där. Du kommer att finna att det är möjligt att gå vidare mycket snabbare genom att ta en klass.

Tips

  • Bagua Kung fu beror på snabba undanflykter och ompositionera sig. Upprätthålla god kondition är mycket viktigt för bagua utövare. Detta kommer att göra det lättare att "dansa" runt din motståndare, kringgå hans attacker och slå honom eller henne som du vill.
  • Kom ihåg att alltid sträcka innan någon form av kampsport aktivitet. Underlåtenhet att göra detta kan leda till skador.
  • Kom också ihåg att kampsport handlar om att slåss. Om du inte hittar en dojo, se till att du är bekväm med typ av utbildning som de erbjuder. Låt dig inte skjutas in i en situation du inte är bekväm med eller iordningställda för.