XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Är Inversion Tabeller säker att använda när gravid?

Ryggsmärta är en vanlig åkomma under graviditeten. Den amerikanska Graviditet Association rapporterar att 50 till 70 procent av kvinnor upplever någon form av ryggsmärtor under graviditeten. Även om denna typ av smärta kan inträffa när som helst under graviditeten, är det vanligare under tredje trimestern när barnet växer snabbt i storlek. Inversion tabeller som används i en alternativ typ av ryggsmärta terapi. I vissa fall har denna typ av terapi lindra smärta, men det finns risker om du är gravid eller har andra hygienkrav.

purported Fördelar

Inversion tabeller används främst som ett sätt att lindra ryggsmärtor. Mayo Clinic förklarar att hänga upp och ned under denna typ av terapi är utformad för att vända den gravitationskraft i kroppen. Det sträcker sig ryggkotorna och minskar trycket och nöp nerver i ryggraden.

Hur man använder

Inversion terapi fungerar genom att ligga säkert på ett bord upp och ner. Enligt Healthy Back Institute, nybörjare börjar på en 20 graders vinkel och kan arbeta upp till en helt inverterat läge vid 90 grader. Vid denna vinkel, kommer du att uppleva en hel del av blodflödet rusar till huvudet. Denna position är inte den bästa när man är gravid, eftersom det minskar blodflödet till barnet. Användare utföra övningar medan inverterade såsom sit-ups och crunches.

Säkerhetsfrågor

Den upp och ner läge negativt påverkar ditt cirkulationssystemet. Enligt Mayo Clinic, med hjälp av inversion tabeller för lång tid ökar blodtrycket och minskar din puls. Detta är särskilt farligt under graviditeten, eftersom ditt barn är beroende av en sund cirkulationssystemet. Plus, som du huvudet i den tredje trimestern, kan ditt blodtryck höjer något naturligt, eftersom din kropp producerar extra blod för ditt barn. På grund av cirkulations effekter, inte Mayo Clinic inte rekommendera inversion tabeller för användning av personer med högt blodtryck, högt blodtryck i ögonen eller hjärt-kärlsjukdom.

Slutsats

Svåra ryggsmärtor från graviditet bör behandlas med en läkare för att säkerställa att det inte finns mer allvarliga komplikationer inträffar, såsom tidig förlossning. Den amerikanska Graviditet Association rekommenderar lätta övningar för gravida kvinnor som ett sätt att lindra och förebygga ryggsmärtor. Ett exempel är en yogaklass avsedd för gravida kvinnor. Tänk på att traditionella golvövningar inte bör utföras under graviditet. Även inverterade tabeller kan förbättra ryggsmärtor, säger Mayo Clinic att effekterna är bara tillfällig. Denna typ av terapi har alltför många risker för gravida kvinnor och bör inte användas om inte rekommenderas av din läkare.