XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är 18 och 20 graders hybrider?


Golfklubbor kallas hybrider, eller verktyg, klubbar tillåter golfare att lättare slå långa inspel, särskilt från fattiga lögner. Dessa skott annars skulle kräva en fairway trä eller långt järn, som båda är svårt för många golfare att slå konsekvent. Hybrider är lättare att träffa rätt och även ge tillräckligt höjd för bollen att landa mjukt på greenerna. Hybrider kommer i en rad av loft, inklusive de populära val av 18 och 20 grader.

hybrider

Skaparna av allmännyttiga klubbar kallar dem hybrider eftersom deras design är en korsning mellan traditionella klassificeringarna skog och strykjärn. Formen på klubbhuvudet är liknande till det av en metall trä, men är mycket mindre som ett strykjärn. Tyngdpunkten är längre bak i klubbhuvudet och närmare till sulan av klubban än som är möjligt med ett strykjärn. Detta gör det lättare för golfare att få upp bollen i luften med en hybrid, och mer sannolikt för bollen att flyga högre och landa mjukare. Loft i de flesta hybrider är i intervallet av långa järn, men axlarna är kortare som de i järnklubbor.

loft

Vinkeln på träffytan på fairwaywoods varierar från cirka 12 till 28 grader, med de vanligaste klubbar som mäter 15 till 23 grader. Strykjärn loft brukar börja på cirka 18 till 20 grader för två järn, vanligtvis den längsta järn tillgänglig. Hybrid loft varierar från 17 till 29 grader, som täcker området för högre lofted fairway woods och mindre lofted strykjärn ner till fyra eller fem järn.

långa Irons

Långa järn har alltid varit svårt för den genomsnittlige spelaren att slå på rätt sätt. De är särskilt svårt att använda från fattiga lögner och från ruffen. Att slå en två eller tre järn hög och mjuk att hålla en grön är bortom förmågan hos alla utom de mest fulländade spelare, även från de bästa lögner. Hybrider är speciellt lämpade för dessa skott. Många golfinstruktörer tror att de flesta spelare aldrig bör göra en järn längre än en fem eller sex järn och välja i stället för en samling av hybrider.

18 och 20 graders hybrider

De 18- och 20-graders hybrider på minst loft utbud av strykjärn. De är mer eller mindre likvärdiga med de två eller tre järn i både deras loft och avståndet de producerar. Dessa är de klubbar som oftast fördrivna av hybrid klubbar. Många golfbagar idag innehåller en eller två hybrider av 18 till 20 grader i stället för en två och tre järn.