XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När din jet ski inte används, måste du lagra den på rätt sätt för att förhindra att den skadas. Detta innebär antingen docka det på vattnet (en bra eller dålig idé beroende på vädret) eller lagra den i ditt garage. En av de bästa sätten att lagra din jet ski är att helt enkelt lämna det på en släpvagn rack, men det är inte alltid praktiskt. Alternativet är att bygga står för din vattenskoter.

Instruktioner

1 Investera i en jet ski docka. En jet ski docka kan du hålla din jet ski på vattnet utan att ständigt transportera det till och från hemmet. Några av de bästa modellerna kommer förmonterade och lämnar inget behov av utrymmeskrävande står.

2 Köpa en färdig jet ski stå istället för att bygga en egen. Många tillverkare erbjuder fullt utbyggd jet ski står, av vilka många kan förlängas eller förkortas för att rymma utkast av din egen jet ski. De är sällan mycket dyrt om de också fungera som en släpvagn.

3 Bygg din monter med gott strukturellt stöd. Detta innebär att ha en solid bas (företrädesvis en som länkar varje del av stativet) och med hjälp av tvärbalkar för att stärka varje ben. Kom ihåg att din monter måste stödja hundratals pounds av vikt, så ju mer strukturellt stöd du ger den desto bättre.

4 Redogöra för formen på din jet ski när du bygger din monter. Göra mätningar längs botten av jet ski ( "förslaget") och forma stativet för att rymma det. Ju närmare den faktiska vinkeln på jet ski desto stabilare montern kommer att bli.

5 Placera gummihjul, löpare eller glasunderlägg i botten av montern inom "bucket" där jet ski sitter. Detta kommer att göra det lättare att rulla jet ski från stativet när du är redo att ladda den för transport.

Tips

  • Fråga andra jet ski ägare hur de byggde sina montrar. Du kan lära mycket av folk som har redan framgångsrikt lagrade sina vattenskoter med montrar som de har byggt. Du kan även överväga att be om hjälp när du börjar bygga din egen jet ski står.
  • Du bör bara välja att bygga jet ski står om du vet hur man fyller grundläggande mellanliggande byggprojekt. Detta inkluderar att veta hur man ger montern ordentligt stöd samt att veta vilka material kan stödja vad vikter.