XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gå ner i vikt med Power Yoga


De flesta människor tror att yoga är inte som en effektiv träning som cardio. Detta är ett vanligt myt omgivande utövandet av yoga. Power Yoga är inte bara bra för din själ, men det kan utöva 100% av kroppen i motsats till simning som endast utövar 15% eller kör som bara utövar 10%. Power Yoga kan bränna upp till 360 kalorier per timme. Denna artikel kommer att förklara hur man gå ner i vikt med power yoga.

Instruktioner

Hur gå ner i vikt med Power Yoga

1 Gör tillräckligt med tid i ditt schema för yoga. Enligt hälsorapporter, för en yoga träningspass för att vara effektiv, bör den pågå i minst 90 minuter.

2 Lyssna på din kropp. Medan yoga, se till att du inte pressa sig själv för hårt. Du vill inte att ställa dig själv tillbaka på grund av en vårdslös skada. Det är bättre att takten själv i det långa loppet i stället ställa dig tillbaka genom att trycka dig själv för hårt.

3 Fokus på vissa asanas. Enligt Nicole Persley, en lärare på Yoga och Inner Peace centrum i Lake Worth, Florida, kommer vissa nyckel poser fokusera oroliga områden mer effektivt än andra. Hon rekommenderar att man använder någon av hundens positioner för att hjälpa tonen låren och höfterna.

4 Ändra din rutin. Alla blir trött på att göra samma sak om och om igen. Så förhindra tristess med din vanliga yoga rutin genom att försöka en annan power yoga klass eller studera med en annan instruktör eller DVD.

Tips

  • För att uppnå bästa möjliga resultat, följa en vettig kost.
  • Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon ny yoga rutin.
  • Om du börjar känna obehag, omedelbart stoppa övningen.