XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Charles Clark är professor i Storbritannien som länge bekände fördelarna av en carb-restricted, proteinrik diet. Medan verkligen ingen bantning metod är perfekt, en hög proteinhalt, inte låg Carb diet tycks erbjuda några dramatiska fördelar jämfört med andra dietmetoder, inklusive ökad mättnadskänsla och ytterligare förbrända kalorier genom processen av thermogenesis. Om du funderar på att gå ombord på en proteinrik diet, kan du göra mycket värre än Clarks plan.

Varför Hög Protein?

Proteinrik kost blir allt populärare på grund av forskning som visar sin överlägsenhet när det gäller de totala nivåerna av mättnad, eller fullhet. En studie utförd vid Harvard School of Public Health visade att proteinrik kost har statistiskt signifikanta ökningar i rapporterade mättnadsnivåer jämfört med låg eller måttlig protein konsumtion. Sålunda kan en proteinrik diet hjälpa dig att undvika sug på grund av magen Mullret beror på den andra typer av dieter.

Clark proteinrik kost

Dr Clarks diet kallas "The New proteinrik kost", som den försöker att omdefiniera och förbättra Atkins-modellen. Även kosten är low-carb, är det inte alls lika carb restriktiv som Atkins metod gör det möjligt att konsumtionen av Atkins-förbjudna kolhydrater som icke-gröna grönsaker och vissa mejeriprodukter. Således är mer tillgänglig för personer som försöker gå ner i vikt inom ramarna för den typiska moderna kosten kosten.

Efter Clark proteinrik kost

Kosten är uppdelad i två faser - viktminskning och underhåll. Under viktminskning fas, du begränsad till högst 60 g kolhydrater per dag, med de rekommenderade carb källor inklusive frukt, grönsaker och mejeriprodukter, samtidigt begränsa intaget av raffinerade (vitt mjöl) kolhydrater som normalt pasta, bröd, ris, kakor och liknande. Håll dina proteinkällor till poster låg halt av mättat fett som fisk, kyckling, kalkon och magra styckningsdelar av nötkött. När du når din målvikt, sakta öka din dagliga carb nivå tills du hittar den perfekta punkt där du varken vinner eller förlorar vikt - upprätthålla denna nivå på obestämd tid.

fördelar

Den främsta fördelen med att följa Clark proteinrik kost är viktminskning. Individer har rapporterat att förlora flera sten (en sten motsvarar 14 pounds) efter bara några månader på planen. Andra fördelar med att konsumera en proteinrik diet innefattar bibehållande av en högre andel av din muskelmassa (muskler) samtidigt gå ner i vikt och en allmän ökning av thermogenesis, som hänvisar till antalet brända kalorier genom dagliga processer.

överväganden

Dr Clark betonar att hans diet inte är tänkt att vara en alltför restriktiv affären. Istället föreslår han att du visar bantning som en möjlighet att avstå från gamla oanvändbara vanor och anta en ny och sundare inställning till att äta. Således är Clark proteinrik kost tänkt att bli ett sätt att leva, i motsats till en övergående plan för fettförbränning som kan kastas bort efter att ha träffat din målvikt. Genom att anta Dr Clarks principer som vana, kan du se till att du aldrig behöver följa en styrd diet igen.