XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man kan bli av svullna ögon grund av Crying

Gråt är en av de vanligaste orsakerna till pösigt, svullna ögon. Medan förebyggande är det bästa alternativet, kan du göra saker för att hålla svullnaden till ett minimum när du gråter. Till exempel, undvika att gnugga ögonen, eftersom detta irriterar huden och förvärrar svullnad. Vid torkning tårar, använd en klappa rörelse snarare än glider vävnad direkt över huden.

Steg 1

Tvätta ansiktet med kallt vatten, sedan använda kallt gurka skivor eller isbitar insvept i en handduk direkt på dina slutna ögon. Låt verka tills svullnaden avtar. Se till att du har flera gurka skivor, så att du kan ersätta dem med nya när de blir för varma.

Steg 2

Placera en behållare av ögonkräm i kylskåp i minst 10 minuter. När krämen är cool, tillämpas över och runt ögonen. Om du kan, ligga ner med två eller tre kuddar under huvudet och vila i några minuter. Upplyftande huvudet minskar svullnader och svullnad.

steg 3

Placera två används tepåsar (eller våta nya) i kylskåp tills den svalnat. Pressa ut all vätska ur dem och placera dem på dina ögon för att lindra spänningar och rodnad. Håll ögonen stängda hela tiden, eftersom koffein i tepåsar kan bränna om det i ögonen.

steg 4

Drick mycket vatten för att rensa datorn och återfuktar din hud. För resten av dagen, undvika att konsumera för mycket salt och hoppa koffein, som behåller vatten och kan få den att slå under ögonen, förvärras problemet.

Saker du behöver

  • gurka skivor
  • Isbitar
  • Handduk eller tvättlapp
  • Ögonkräm
  • Tepåsar