XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kommer jag ändå gå ner i vikt om jag tränar men ändå äta vad jag vill

Mat, härlig mat. Om det bara fanns något sätt att äta allt du ville utan att behöva oroa sig irriterande, livshotande, profilera förändrande fett. Men med all den uppmärksamhet som är inriktad på de viktiga roll motion spelar i viktminskning, säkert det måste finnas ett sätt att utöva som en galning och ändå äta vad du vill. Den korta svar på en sådan proposition är "Nej." Det vill säga, om du råkar bara vill äta måttliga mängder av friska, lågt kaloriinnehåll.

Den grundläggande formeln

Viktminskning är en fråga om kalorier i, kalorier ut. Så länge du förbrukar mer kalorier i din dagliga aktiviteter än du tar i att äta, kan du gå ner i vikt. Att förlora ett pund i vikt, måste du bränna 3.500 kalorier genom att öka kalorier du bränner i din verksamhet, minska hur mycket många kalorier du äter eller en kombination av de två.

Dagliga kalori behov

Även om du är helt stillasittande, du bränner ett visst antal kalorier som arbetar din hjärna och kropp. Detta kallas din basala ämnesomsättning, eller BMR. Ju mer du väger, men mer kalorier du bränner eftersom det tar mer energi för att behålla din större massa. Din andningsvägar, cirkulations, hjärt- och andra kroppssystem måste arbeta hårdare eftersom det finns mer territorium för att täcka, så att säga. En 40 år gammal, 180-pound hane som är 5 fot. 8 i. Hög behöver 1,779 kalorier för att behålla sin vikt, uppskattar BMI-calculator.net. En man i samma ålder och höjd behöver 2.090 kalorier för att behålla sin vikt. Alla kalorier du förbrukar utanför din BMR måste brännas bort i aktivitet. Om du vill gå ner en lb. en vecka, det belopp som rekommenderas av många hälsoexperter, måste du bränna minst 500 kalorier per dag mer än du äter.

Bästa Viktminskning Motion

Motion spelar en viktig roll i viktminskning och vikt underhåll. Det mest effektiva sättet att bränna kalorier är konditionsträning, även kallad aerob träning. Konditionsträning innebär upprepad ansträngning av nedre delen av kroppen muskler. Dessa är de största, starkaste muskler i kroppen, så att de kräver mer bränsle för att fungera. Hälsa och fitness experter rekommenderar att du gör måttligt intensiv konditionsträning som rask promenad, simning eller cykling i minst 30 minuter om dagen minst fem dagar i veckan. Du kan också prova krets eller intervallträning; två olika metoder som gör att du bränner fler kalorier, snabbare. Om du väger 185 pounds och du gör 60 minuters måttligt intensiv konditionsträning, som att köra på 6 km / h, bränna dig 888 kalorier. Om du uppnå kondition där du kan hålla det tempot längre och du har tid att sätta i det, kan du kanske fördubbla kalorier du bränner upp till 1800 eller så. Men om du kunde göra detta, som skulle göra dig en extraordinär person så få icke-idrottare förbrukar så många kalorier i träning.

Begränsningar i Motion för viktminskning

Nu anser den andra halvan av formeln:. Kalorier i Medan kalorier du kan rimligen bränna i övningen har en bestämd gräns, hur många kalorier du kan konsumera är praktiskt taget obegränsad. En trippel Whopper med ost, stora frites och stora soda kommer att ge din över 2.000 kalorier, mer än tillräckligt för att ladda alla dessa fettdepåer du töms under din mödosamma två timmars körning. Och det är bara lunch. Om du väljer att äta ett par skivor av korv, deep-dish pizza för middag, har du just lagt till ytterligare mer än 1500 kalorier till ditt dagliga intag. Även idrottare titta på vad de äter, och i själva verket de fokuserar på näringsrik, proteinrik mat som stöder muskelutveckling.

Motion har betydande begränsningar som en viktminskning verktyg. Det ökar din hunger och kan öka din sårbarhet för kalori splurges. Motion hjälper till med viktminskning, men det är inte ett universalmedel. Om du menar allvar med att förlora vikt, måste du ge tillräcklig vikt vid kalori-skärande delen av viktminskning formel.