XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många män och kvinnor har överflödigt fett på insidan eller baksidan av knäna. Detta område kan vara svårt att minska som övningar i samband med knäet när det gäller toning är begränsade. Lär dig att bli av med knä fett med hjälp av följande tips.

Instruktioner

1 minska kroppsfett

Motion och äta rätt för att minska din totala kroppsvikt. Det är nästan omöjligt att upptäcka-minska något specifikt område utan större operation - inklusive knäna - men om du fokuserar på att sänka din totala kroppsfett du kommer naturligtvis att minska detta område.

2 Lessen natriumintaget

Minska mängden natrium som förbrukas i kosten. Natrium kan orsaka vätskeretention, vilket kommer att resultera i en total uppblåst-look. En bit av natrium är nödvändigt någon diet, så leta efter livsmedel som är låg salthalt och innehåller mycket vatten som vatten hjälper till att spola systemet. Fyll på fullkorn, frukt och grönsaker.

3 Tåg omgivande muskler

Bygga muskler i de stora områdena kring knäna. Om du fokuserar på att bygga upp muskelmassa i både vaderna och dina inre och yttre lår, kommer detta att bidra till att göra knäna ser smalare och ge intryck av mindre knä fett.

Tips

  • Tillåt dig själv 4-6 veckor med hjälp av dessa tips för att se en förbättring i knä fett.