XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kosttillskott som hjälper till med ögontrycket & amp; Glaukom

Glaukom är den vanligaste orsaken till blindhet i USA, enligt American Health Assistance Foundation. Uttrycket "glaukom" avser en grupp ögonsjukdomar som påverkar synnerven. Ökat tryck i ögat är ofta inblandade, men det är möjligt att ha glaukom utan det. Vissa kosttillskott kan bidra till att minska det intraokulära trycket och vara till nytta för glaukom. Använda kosttillskott endast under överinseende av en kvalificerad sjukvårdspersonal.

C-vitamin

I en artikel i "alternativ medicin Review" naturläkemedel läkare Kathleen Head rapporterar att höga doser av C-vitamin har visat sig minska okulär trycket i glaukompatienter. Enligt Head, har C-vitamin lockat en hel del intresse från forskare som en potentiell behandling av glaukom. Men doserna av C-vitamin behövs för att sänka trycket i ögat är mycket hög, och många patienter i kliniska prövningar upplevde magbesvär och diarré. Denna biverkan kan begränsa den utbredda användningen av detta tillägg för glaukom. Konsultera en kvalificerad sjukvårdspersonal att ta reda på om huruvida C-vitamin är lämplig för dig.

Coleus Forsk

Enligt en monografi publicerad av "alternativ medicin Review," den ayurvediska tillägg Coleus forskohlii, vars aktiva komponent är känd som forskolin, kan vara användbara vid sänkning av intraokulärt tryck ofta ses i glaukom. Monografin beskrivs två studier där försökspersoner med glaukom fått forskolin suspensioner i ögonen. I båda fallen var det en signifikant minskning av det intraokulära trycket. Forskolin tillskott blir alltmer tillgängliga i naturliga livsmedel och vitamin butiker. Använd inte forskolin i stället för konventionell medicinsk behandling.

Blåbär

Enligt en studie från Italien University of Chieti-Pescara, kan blåbär kosttillskott hjälpa till att sänka det intraokulära trycket, speciellt i kombination med tallbark extrakt. Blåbär tillskott öka kapaciteten av kapillärer och vener, vilket förbättrar cirkulationen. Forskarna fann att blåbär modifierar också kapillärerna i ciliarkroppen, vävnaden i ögat som är det primära målet för droger som behandlar glaukom. Använts historiskt för ett antal ögonsjukdomar, blåbärs buske små blå bär liknar den nordamerikanska blåbär och blåbär. National Library of Medicine varnar att blåbär kosttillskott innehåller krom, så de bör inte tas med andra kosttillskott som innehåller detta mineral. Ta blåbär under överinseende av en kvalificerad vårdgivare.