XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Enkla övningar för en Slim nedre ryggen

Översikt

När nedre delen av ryggen fett utvecklas, kan det ta ut sin rätt på ditt självförtroende när baddräkt säsongen rullar runt. Att förlora fett, måste du inse att platsen minskningen är inte möjligt. Med andra ord kan man inte göra en riktad övning att gå ner i vikt på ett ställe. Vad du kan göra är kalori-bränning övning i samband med enkla nedre delen av ryggen övningar. Detta kommer att ge din rygg mer definition och en smalare utseende.

cardio

Du måste göra hjärt att bränna kalorier; nog att du skapar en kalori underskott för att gå ner i vikt. Walking är en av de enklaste och mest bekväma former av cardio och du behöver inte någon särskild utrustning för att göra det. Spendera 30 minuter rask promenader minst tre dagar i veckan. För resten av veckan hänge i andra aktiviteter som krets eller intervallträning, cykling eller en kettlebell träning för att öka kaloriförbränningen potential.

Locust Pose

Locust poserar yoga fungerar nedre delen av ryggen från en nedåtvända läge på golvet. De viktigaste musklerna i nedre delen av ryggen kallas Erector spinae. Ligg på mage med benen raka, armar ligger längs sidorna med handflatorna nedåt. I en jämn rörelse, lyft bröstet och benen från golvet. Luta svanskotan mot bäckenet för att undvika att komprimera nedre delen av ryggen. Efter att ha upp till 30 sekunder, sänka ner dig själv och upprepa tre gånger.

Motsatt arm och benlyft

En motsatt arm och benlyft är en variant på den isometriska fågelhund motion. Detta fungerar nedre delen av ryggen, rumpa och axlar samtidigt. Kom till ett läge på alla fyra med knäna direkt under dina höfter och händer direkt under dina axlar. I en jämn rörelse, lyft din högra arm framför dig och vänster ben bakom dig tills de bildar en rak linje parallellt med golvet. Efter att ha en hel sekund, sakta lägre och upprepa på andra sidan. Omväxlande fram och tillbaka 12 till 15 gånger med varje sida.

axel~~POS=TRUNC Bridges

Axel broar fungerar nedre delen av ryggen, höfter, rumpa och mage, och de är gjort med en boll. Lie sidan uppåt på golvet med armarna ut till sidorna, handflatorna nedåt och ben vilar bekvämt på bollen. I en jämn rörelse, tryck ner på bollen, lyft höfterna i luften. När du bildar en rak linje från axlarna till hälarna, håller för en hel sekund. När i detta läge känner nedgången i nedre delen av ryggen. Sakta lägre och upprepa för 12 till 15 repetitioner.

rullningar

Rullningar fungerar din nedre delen av ryggen och sneda som finns på sidorna av bröstkorgen. Ligg på rygg med benen lyfts, böjda knän 90 grader och smalbenen parallellt med golvet. Under upprätthållande böjda knän, sänk dina ben till höger och vänster sida i en jämn rörelse för 12 till 15 repetitioner. Gå så långt som möjligt när sänka dina ben.