XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en 10x10 duk tält Top


Duk är en hävdvunnen camping material. Hela generationer av barn har vuxit upp med vetskapen lukten av våt duk. Med moderna material som finns, är allt färre tält gjorda av canvas, men för dem med en önskan att göra sin egen campingutrustning och återanvända material, är duk ett perfekt lämpligt material för att göra många olika delar av campingutrustning, särskilt tält. Konstruera en grundläggande tält toppen av duken är en av de mest fundamentala projekt för husbil intresserad av hemlagad campingutrustning.

Instruktioner

1 Vik kanten av duken över så att det finns ett överlapp på 1/2 tum. Med hjälp av symaskinen, sy detta fåll med en dubbel söm. Använda en symaskinsnål som är stark nog att gå genom tung duk, men inte använda tråd som är för tjockt eller sömmen kommer inte att vara vattentäta.

2 Fästa kragarna så att vart och ett av de fyra hörnen av duken, om en tum in från kanten. De flesta genomföringar måste hamras på plats. Fästa kragarna så att mitten av varje kant av duken samt, och fästa extra kragarna jämnt fördelade runt omkretsen av duken enligt önskemål. Dessa genomföringar kommer att vara användbara för att binda ner tältet i hård vind situationer.

3 Skär nylonband i 6-tums längder. Vik varje band på mitten och placera en rem på varje hörn av duken --- bör slingorna hänga ut i slutet av tarp medan de raka ändar överlappar varandra på duken. Sy varje rem på plats med hjälp av en dubbel linje av stygn över de raka ändar. Dessa slingor kommer att hålla tält stakes. Bifoga ytterligare slingor till centrum av varje sida av duken.

4 Bestäm hur du kommer att stå tältet. Det enklaste alternativet är att kasta den över en lina som är uppträdda mellan två träd och insats ner ändarna. Detta kommer att ge dig en klassisk, trekantig duk tält med öppna ändar.

5 Fästa myggnät till de öppna sidorna av tältet, antingen genom att sy den på plats med hjälp av symaskinen, eller genom att fästa kardborrband till myggnät och åt sidorna av tältet där myggnät behövs.

Tips

  • Detta tält kan resas i en mängd olika sätt, med rep, tältpinnar eller träd. Utformningen av tältet kan justeras för att ge full inneslutning, eller bara införliva en tältgolvet. Du kan lägga till dörrar och fönster med blixtlås och myggnät.
  • Tvinga aldrig din symaskin för att sy genom material staplar som är för tjock för mätaren av nålen. Om du har problem, alltid dra materialet och försöka sy en mindre stapel av material eller byta nålen med en starkare en.