XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Wobenzym N Biverkningar

Initiativtagarna Wobenzym N marknaden det som ett kosttillskott som stöder muskler, senor, leder och immunförsvaret. Produkten, som har funnits sedan 1960, är ​​en blandning av ananas och papaya enzymer samt pankreasenzymer. Rutin, en antioxidant, är också inkluderad i formeln. Vissa biverkningar är förknippade med att ta Wobenzym N. Rådgör med din läkare innan du lägger den till din dagliga regim.

Påverkan på blodförtunnande

Bromelain är ananas enzym i Wobenzym N. Ämnet samverkar negativt med blodförtunnande medel, läkemedel såsom warfarin och acetylsalicylsyra, som förhindrar blodproppar bildas i venerna. Enzymet kan neutralisera medicin, vilket gör det ineffektivt.

antibiotikum Interaktion

I motsats till den neutraliserande effekt det har på blodförtunnande medel, bromelain kan intensifiera effekterna av antibiotika, såsom amoxicillin och tetracyklin. Ananas enzym inducerar kroppen att absorbera mer av de aktiva ingredienserna i drogerna, deponerar flera av de kemikalier i blodet än vad som är säker. Frukten enzymet ökar också effekterna av lugnande medel, inklusive vissa antidepressiva medel och läkemedel mot sömnlöshet.

matsmältningsproblem

Matsmältningssystemet kan reagera negativt på närvaron av bromelain. Om detta inträffar, kan du känna illamående, kräks eller komma ner med diarré, säger University of Maryland Medical Center.

allergiska reaktioner

Enligt Drugs.com kan antioxidant rutin orsaka allergiska reaktioner som inkluderar hudutslag, nässelutslag, andningsproblem och svullnad ovanför halsen. Sluta ta Wobenzym och kontakta din läkare om du upplever några sjukdomar eller obehag efter att du börjar använda produkten.