XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ett handikapp är ett mycket viktigt verktyg för en golfare. Ett handikapp index låter en golfare konkurrera med alla andra golfare på lika villkor. Ett handikapp krävs också för USGA turnering deltagande. Det är också ett sätt att du kan spåra ditt golfspel framsteg över tiden. Här är några tips för att förklara hur man kan skapa en USGA handicap.

Instruktioner

1 Gå med en golfklubba. Golfklubbor är inte nödvändigtvis exklusiva landets klubbar med dyra avgifter. Många klubbar är helt enkelt grupper av människor som spelar på öppna kurser och associerar med varandra.

2 Lämna in dina styrkort till handikapps kommittén efter varje runda.

3 Se om din klubb tillåter tillgång till golf handikapp Information Network (Ghin) och få inloggningsnamn och lösenord så att du kan skriva in dina poäng från ditt hem eller någon dator som är ansluten till Internet.

4 Spåra dina första fem rundor golf poäng för att få din första handikapp.

5 Fortsätt att vrida på din golf poäng efter varje runda för att hålla ditt handikapp uppdateras. Handikapp räknat från de bästa 10 av dina senaste 20 matcher.

Tips

  • USGA definierar en klubb som en grupp på minst tio personer med en handikapps kommitté.
  • Många offentliga eller kommunala kurser kommer att kunna hjälpa dig att få ditt handikapp, fråga i pro shop nästa gång du är där.
  • Ghin tillåter golfspelare att visa sina senaste tjugo styrkort och visa sitt handikapp index när som helst från en dator ansluten till Internet.