XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Barn bil säkerhetsbestämmelser


Enligt Centers for Disease Control and Prevention, är den ledande dödsorsaken bland barn i USA motorfordonsskador. Efter ordentlig barn säkerhetsåtgärder kan förhindra onödiga skador och dödsfall bland barn i åldrarna 14 och yngre. Barn bilsäkerhet sträcker sig bortom användning av barnstolar och inkluderar att vara medveten om riskerna med okontrollerade barn i ett fordon samt.

krockkuddar

I händelse av en krasch uppblåsbar passagerare krockkuddar kan döda små barn. Enligt CDC, är risken för skador från krockkuddar minskade med 40 procent när barn färdas i baksätet av bilen från passagerarluftkudden. Vissa två personbilar, såsom pickup lastbilar, är utrustade med säkerhetsbrytare som avaktivera passagerarairbag i händelse av att ett barn är den andra passagerare. Föraren måste vara noga med att använda denna enhet för att garantera säkerheten för barnpassagerare.

Övervakning

Barn riskerar att fara i några minuter när det lämnas obevakat i ett fordon. Risk för uttorkning, hypotermi, solbränna och värmeslag är allvarliga följderna av att ett barn utan uppsikt. Dessutom kan barn av misstag sätta fordonet i rörelse, att skada sig själva eller andra och av misstag eller avsiktligt låsa ut den vuxne.

säkerhets~~POS=TRUNC Säten

Varje stat har sina egna bilbarnstol regler; dock normalt det fastställs att barn under 8 år och under 40 pounds är säkrast när fäst i en bilbarnstol. Enligt Mayo Clinic, barn under 40 pounds är säkrast i en bakåtvänd barnstol, medan barn 40 pounds eller mer kan sitta vänd framåt. Vuxna bör aldrig åka i ett fordon i rörelse medan du håller ett spädbarn oavsett ålder - den säkraste platsen för barn är i en bilbarnstol

Säkerhetsbälten

Barn är redo att på ett säkert sätt använda bilbälte och upphöra med användningen av en bilbarnstol när de uppfyller specifika krav. Förmågan att sitta mot ryggstödet med böjda knän bekvämt, med höftbältet vilar platt över låren och axelbältet vilar på axlarna, är viktigt. Detta krav är typiskt uppfylls när barnen är i åldern 8 och 12, när de når 4 fot 9 inches. Barn ska aldrig dela en enda säkerhetsbälte.