XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Rescue Remedy är en alltmer populär naturlig produkt som används för att stressa ner. De grundläggande ingredienserna i produkten, finns i flytande, pastiller, geler, krämer och sprayer är baserade på blommor essenser som Rock Rose, Cherry Plum och stjärnan av Bethlehem. Kallas "Yoga i en flaska," Rescue Remedy ger omedelbar lättnad för dem som lider av ångest och stress i olika situationer. Det finns flera olika sätt att få Rescue Remedy, alla ganska billigt.

Instruktioner

1 Inköp Rescue Remedy från Rescue Remedy webbplats. Logga in på Internet och skriv "Rescue Remedy" i sökfältet på din favorit webbläsare. Klicka på Rescue Remedy Official Site. Därifrån kan du välja vilken form av Rescue Remedy du föredrar. Följ instruktionerna från webbplatsen för att placera och betala för en beställning.

2 Besök din lokala hälsokost eller närings butik. Be expediten om Rescue Remedy och få honom eller henne visa sina Rescue Remedy produkter. Om de inte bär Rescue Remedy, har dem göra en beställning för dig.

3 Leta efter andra källor på nätet för Rescue Remedy, inklusive homeotherapy webbplatser och butiker. Skriv in "homeopatiska" eller "naturliga" Rescue Remedy att ta upp alternativa källor för inköp av denna stress-relief produkt. Produkten finns även tillgänglig på GNC och VitaminShoppes både på nätet och i fysiska butiker.

4 Läs ingredienserna i någon Rescue Remedy du köper. Ingredienser bör omfatta Impatiens, klematis, Rock Rose, Star of Betlehem, och Cherry Plum. Produkten är tillverkad i Schweiz och är baserad på den formel som definieras av Dr Bach.

5 Fråga vänner eller släktingar där de köpte sin Rescue Remedy. Word of mouth är ofta den bästa källan för grann produkter och tjänster, så dra nytta av det när du kan.

Tips

  • Rescue Remedy kan användas för mild till måttlig irritation, otålighet, stress, ångest och rädsla. Använd enligt anvisning. Det finns även en form av Rescue Remedy som kan ges till husdjur.
  • Inte få rippat. Se till att produkter du köper har Bach Rescue Remedy på etiketten.