XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Roliga aktiviteter för småbarn i Houston, Texas

I en stad fylld med 10-gallon Stetson hattar och massiva biffar ätas av pundet, kan det vara lätt att glömma att Houston, Texas, en myllrande metropol och landets fjärde största stad, erbjuder också ett sortiment av aktiviteter för småbarn. Barnen kan bränna energi på mer än 50.000 tunnland park utspridda stadens många stadsdelar. Om du vill att dina barn att utöva sina sinnen liksom, gör din väg till Houston blomstrande Museum District, hem till 19 kulturinstitutioner, av vilka många tilltalar småbarn.

Science Centric

Exponera dina barn till den vetenskapliga världen med en resa till Houston Museum of Natural Science, med dioramor skildrar Texas och afrikanska vilda djur, och utställningar med dinosaurie fossil. Museet innehåller också Cockrell Butterfly Center, en genomgång livsmiljö som är hem för fladdrande fjärilar och en tre våningar glas atrium med en 50-fots vattenfall; och en IMAX teater som skärmar korta vetenskapligt tema filmer. Den berömda Space Center Houston ger inte bara en bakom kulisserna titta på NASA via en omfattande spårvagn tur, men en mängd interaktiva utställningar inriktat mot barn. Barn har möjlighet att röra riktiga månstenar och vid Kids Space Place, kan människan rymdskepp och spela på månen. Mars Matrix zonen är en fyra våningar rymd tema lekplats med gungor, rutschbanor och skum bollar.

Wild at Heart

Låt barnen njuta av världen av naturen i Houston Zoo, en 55-acre park med mer än 6000 djur. Barnen kan delta i interaktiva utställningar genom att mata giraffer från en upphöjd plattform, krypa in i en tunnel för att se pirayor och promenader genom tre fågel utställningar, hem för mer än 250 arter tillsammans. Djurparken har en djurpark där småbarn kan komma ansikte mot ansikte med får och getter, eller leka på lekplatsen. Downtown Aquarium är en 6-acre plats med 500.000 liter akvarier, som hem för mer än 200 marina livet arter. Känn och foder stingrays i touch tanken, ta i de färgstarka sevärdheterna i tropiska fiskar, och titta på bläckfisk och ål simma genom ett skeppsbrott inställning. Akvariet har också karneval rider lämpliga för små, inklusive en 100-fot-tall pariserhjul, karusell och ett tåg som färdas genom ett 200.000 gallon shark tank.

Naturen

Discovery Green är en 12-acre stadspark ligger bland de höga skyskraporna i centrala Houston. Parken är hem för ett urval av aktiviteter, inklusive spretande gräsmattor för picknick, en jet-drivna fontän som fungerar som en vatten lekplats, kör hund, trädgårdar och ett läsrum fyllt med böcker och spel. Under hela året, värd parken speciella evenemang, inklusive festivaler, en semester ishall och is carving tävlingar. Barnen kan utforska grunderna för 155 tunnland Houston Arboretum and Nature Center via dess 5 miles av stigar. Ta ditt barn genom vilda trädgården, där de kommer att upptäcka kaniner och bältdjur, eller genom kolibri och fjäril ö, hem till en mängd färgglada critters. Den arboretum värd specialklasser för barn så unga som 3, komplett med hantverk och naturstigar.

Barn på Play

Småbarn kan släppa loss på Barnens Museum of Houston, packad med 14 gallerier av hands-on attraktioner. Täcker en rad ämnen, innehåller utbildnings lekplats vatten tema utställningar med akvedukt labyrinter och en 18-fots vatten gryta, en miniatyr stad som drivs av barn, och en installation tre våningar där barnen kan klättra väggar och hoppa från nivå till nivå. Museet har också en lekplats ägnar sig enbart åt spädbarn och småbarn. Under den livliga Houston Galleria Mall och i ett stort glas atrium ,, hittar du en ishall. Ice på Galleria har dagliga offentliga skridsko sessioner där barnen kan snurra runt rinken. Platsen erbjuder också skridskoåkning lektioner som föräldrar och barn åldrarna 3 till 5 kan ta tillsammans.