XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fyrverkeri Säkerhetsregler för barn


Vuxna måste vara medvetna om fyrverkerier säkerhetsbestämmelser, och det gör barn som tittar på. Ju mer informerade barnen är, desto mindre sannolikt att de kommer att delta i ett fyrverkeri olycka.

Innan Fireworks

Se till att du endast använder fyrverkerier som är lagliga i ditt tillstånd. Det finns skäl för förbud mot vissa fyrverkerier, såsom oro för säkerheten. Förklara för dina barn om farorna med fyrverkerier och ge dem en skriftlig nödnummer att ringa om något går fel, tillsammans med adressen till din fyrverkeri. Fyll en hink med vatten eller inrätta en brandslang, och har en brandsläckare till hands.

Under Fireworks

Låt aldrig dina barn att tända fyrverkerier. Detta bör göras endast av en ansvarig vuxen. Flytta alla barn till ett säkert avstånd från fyrverkerierna och få dem kvar där tills showen är klar. Se till att fyrverkerier kvittas pekar mot himlen och inte åt sidan. För att förhindra skador och bränder, är det viktigt att fyrverkerierna aldrig kastas eller hållas i en persons händer samtidigt som tänds Eftersom fyrverkerier är mycket högt, kanske du vill placera öronmuffar på små barn. Detta kommer att bidra till att förhindra skador på trumhinnan.

Efter Fireworks

När fyrverkeri är klar, kommer det att finnas en hel del skräp att plocka upp. Om det fanns några fyrverkerier som inte lyser på rätt sätt, med försiktighet, väntar minst femton minuter efter att någon senast försökte tända dem. Placera felaktiga fyrverkerier och fyrverkeri skräp i en hink med vatten. Detta kommer att säkerställa att ingen av dem kommer att tända. Lägg alla oanvända fyrverkerier och tändare långt utom räckhåll för barn så att de inte kan försöka att tända dem. Övervaka barn före, under och efter fyrverkerierna och du bör inte ha ett problem.