XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man känner igen en INFJ


Alla som är intresserade i personlighet skriva vet att det inte alltid är lätt att sätta fingret på någon annans typ. Introverta är särskilt svårt att skriva om du inte känner personen väl. INFJs är inget undantag. De är komplexa individer med en stark värdegrund. Skriva en INFJ innebär söker specifika ledtrådar (se Resurser nedan).

Instruktioner

1 Titta på deras kroppsspråk. INFJs är tysta. I sociala situationer, är INFJ ofta obekväma. De föredrar en-mot-en kontakt i grupp interaktion. Bifall eller ogillande kan ofta ses i deras ansiktsuttryck. En INFJ går upprätt och med syfte och de verkar vara inriktad på var de är på väg. Den INFJ tenderar också att vara okoordinerade och kommer sannolikt att stöta på ett bord eller resa på ett steg.

2 Lyssna efter verbala ledtrådar. En INFJ använder mycket bildspråk med djupare mening. På grund av det omedvetna arten av deras dominerande funktion, Introvert Intuition (Ni), kommer INFJ ofta verkar ströva när de söker efter de rätta orden. Parasit ord som "liknande" eller "um" kullen deras tal när de försöker uttrycka sig samstämmigt.

3 Ta kontakt med sina känslor. INFJs använder Extravert Feeling (Fe) för att uttrycka sig. Med hjälp av Fe, kommer en INFJ använder språket för att uttrycka sina värderingar. Det driver dem att gå till stora ansträngningar för att främja harmoni. Extraverted Feeling motiverar INFJ att hjälpa andra. Fe orsakar också en INFJ att göra saker eftersom det är lämpligt. De bryr sig om hur de uppfattas av andra.

4 Kolla in vad de bär. En INFJ kommer att välja utseende över funktion. Deras kläder är oftast konservativa och samordnas. INFJs överväga oftast dyra kläder för att vara en lyx i motsats till en nödvändighet.

Tips

  • Studera kognitiva processer för att få en bättre uppfattning om hur man känner igen det Introvert Intuition och Extravert Känsla närvarande i en INFJ.
  • Se till att inte stereotypen någon typ. Skriva andra är hårt arbete och med hjälp av enskilda bokstäver såsom E / I, N / S, T / F och J / P kan leda till felskrivningar.
  • Var medveten om att INFJs ser ofta ut som INFPs, INTJs och ISFJs.