XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
At-Home Vertigo Behandlingar

Översikt

Vertigo, en balansrubbning, gör att det verkar som om rummet snurrar när du flyttar huvudet till en specifik position. Vertigo uppstår när strukturer i örat som är känsliga för rörelse lossnat, orsaka yrsel. Ålder och huvudskada är riskfaktorer för utveckling av svindel. Läkare kan erbjuda ett antal kirurgiska behandlingar och effektiva at-home rättsmedel finns också.

saltintag

Lider av Ménières sjukdom, som har attacker av svindel, kan behandla yrsel genom att titta på deras saltintag. Enligt Menzies Research Institute Salt Matters hemsida, Ménières sjukdom som orsakas av ett stort intag av salt, så att begränsa salt i kosten kan förbättra en persons tillstånd, även om hem botemedel inte är vetenskapligt bevisat.

Undvika Motion Triggers

Merck Manuals Online Medicinska biblioteket påpekar att den vanligaste orsaken till yrsel är åksjuka. Det förekommer ofta i de drabbade med innerörat känslighet för vissa rörelser, som svajande eller abrupt stopp och start. En effektiv hem botemedel mot svindel innebär helt enkelt att undvika rörelseavtryckaren. Läkare rekommenderar också sjuka, när en situation som inducerar svindel, fokusera på ett stillastående föremål i fjärran för att förhindra en attack.

ayurvediska Therapy

Ayurveda, ett alternativt andlig helande system, erbjuder flera alternativ för at-home svindel behandlingar. Karma Kerala hemsida rekommenderar att konsumera mjölk blandas med root pulver av ashwagandha och Vacha att behandla yrsel som känns som om den sjuke snurrar. Om den sjuke känns som om rummet snurrar medan personen förblir stillastående innebär botemedlet tvätta ansiktet med kallt vatten och konsumera en ört och frukt blandning. Var dock medveten om att inga vetenskapliga belägg finns för att bevisa säkerheten eller effektiviteten av dessa behandlingar.