XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bowflex är en populär del av hem träningsutrustning, men som alla träningsmaskiner, lider det av en påfallande fel - oförmågan att lägga till extra vikt till maskinen bortom en förutbestämd punkt. Till skillnad från de flesta vikt maskintillverkare, som gör ingen avsättning för denna brist, har skaparna av Bowflex engineered en omvandlingsmetod som kan öka mängden motstånd bortom den normala kapaciteten genom att utnyttja fysiken i trissa system.

Instruktioner

1 Köpa till uppgraderingar, såsom 310 pund och 410 pund makt barer, för att omvandla viktmagasinet. Bowflex maskin fungerar med hjälp av en "power stav" systemet, som består av en serie av stavar som fästs på maskinen som används för att öka eller minska den mekaniska fördel för användaren, som på motsvarande sätt justerar motståndsnivån.

2 Demontera tappen kvarter från Bowflex maskinen tillsammans med att ta bort cap omslag (som ligger bredvid den redan installerad effekt stavar). Detta kommer att ge dig tillgång till installationspunkter för konverteringsstänger som kan öka motståndet över standardbelopp (till 310 pund).

3 Sätt i ytterligare kraftstänger i de exponerade uttag, skruva dem på plats från botten av enheten. Se till att båda sidor är säkra (utan för hårt skruvarna) innan du sätter tillbaka stången block till Bowflex enheten.

4 Uppgradera enheten ytterligare genom att fästa den extra 410 lb motståndsstavar till redan existerande stavar på Bowflex enheten. Till skillnad från installationen av 310 lb stavar, behöver du inte utföra någon installation längre än att bara fästa dem till stängerna som redan finns på maskinen genom användning av de bifogade klämmorna.