XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En stillastående cykel, som används för konditionsträning, kan du kopiera en trampa rörelse utan rida någonstans. En recumbent stillastående cykel har en bekväm sits. Även om denna typ av cykel är avsedd att vara tillräckligt enkelt för nybörjare att utföra lätta träning, också kan användas av idrottsmän för avancerad utbildning. Följande artikel ger grundläggande och avancerade tekniker för att använda en recumbent stillastående cykel för konditionsträning.

grundläggande Workout

Grundläggande konditionsträning kallas aerob träning. Detta är den vanligaste typen av träning som utförs på en tillbakalutad stillastående cykel. Det handlar om ridning på en statisk takt under en längre tidsperiod. Detta kommer att hålla pulsen förhöjd under hela träningen, tvingar kroppen att bränna kalorier. Börja med en fem-minuters uppvärmning - lätt trampa utan motstånd - för att förhindra skador. Sedan cykla på en svår, men att underhålla, tempo i 15 till 45 minuter. Om du är ny till utbildning, börja med att cykla för endast 15 minuter; när du blir mer bekväm, öka din träning med fem minuter åt gången. Din träning bör aldrig överstiga en timme. När du är klar med övningen delen av träningen avslutas med en fem-minuters nedvarvning liknande uppvärmningen. För bästa resultat, använd stillastående cykel två till fyra gånger i veckan. När du förbättra din kondition, kan du öka din takt och lägga till mer motstånd mot träningen.

avancerat pass

En mer avancerad träning är högintensiva intervallträning. Även om det är svårare är det också anses vara mycket effektivare i att bränna kalorier, skära fett och öka din ämnesomsättning. Högintensiv intervallträning består av att utöva så hårt du kan för en kort tid och sedan vila innan en annan intervall - du kommer att utföra flera uppsättningar av rigorösa övningar vid maximal kapacitet, som snabbt höjer och sänker hjärtfrekvensen. Till att börja höja motståndsnivån till en mycket svår, men hanterbar, nivå och pedal så hårt du kan under 25 sekunder. Ta sedan bort allt motstånd och lätt trampa i en minut medan kroppen återfår sin fattning. Se till att du ökar motståndet under träningsdelen och sänka den för vila delen. Fortsätt denna typ av träning i 10 till 30 minuter. Utför inte en högintensiv träning för mer än 40 minuter eftersom kroppen inte kommer att kunna arbeta på en maximal nivå för den långa och därmed kommer att besegra syftet med övningen. Kom ihåg att alltid börja med en uppvärmning och avslutas med en nedkylning. Försök att träna med hjälp av högintensiva intervallträning två till tre gånger i veckan.

Konsultera en läkare innan de vidtar någon högintensiv träning program.