XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Design hälsosam måltid planer


Utforma sunda mealplaner sparar tid, pengar och ångest när det gäller shopping för och mata din familj. Beväpnade med friska mealplaner, frågan "vad är för middag" inte kommer att plåga dig, inte heller kommer en kundvagn full av onödiga och kostsamma objekt. Slutligen kommer hälsosam måltid planer kan du ta en ordentlig titt på mängden och kvaliteten av näring din familj blir på en daglig basis.

Instruktioner

1 Ställ upp ett diagram för dina sunda mealplaner, antingen på papper eller i kalkylprogram som Excel. Ned den vänstra sidan av papperet, skriver veckodagar. Var noga med att utrymmet dem tillräckligt bra för att kunna skriva i vad måltider du kommer att ha.

2 Ange kategori för varje måltid du äter i din hälsosam måltid planer diagram. Längst upp, från vänster till höger, skriva orden "frukost, lunch, middag, mellanmål." Detta är en grundläggande rutnät som gör det möjligt att placera en hel vecka av sunda mealplaner på en sida.

3 Börja med området på hälsosam måltid plan som motsvarar "frukost" och "Måndag". Tänk på vad din familj äter vanligtvis till frukost, och fundera på hur denna måltid skulle kunna förbättras.

4 I ett nytt kalkylblad kolumn eller separat papper, skriv ner de ingredienser du behöver köpa för måndagens frukost. Du skapar nu inköpslistor från dina friska matsedlar.

5 Fortsätt att fylla i varje måltid, varje dag, inklusive snacks, tills du har skapat hälsosamma matsedlar och inköpslista för hela veckan. När du går, överväga vilka ingredienser du köper och hur du kan använda dem i andra måltider, senare i veckan.

6 Var noga med dina friska matsedlar innehålla massor av frukt, grönsaker, fullkorn, nyttiga fetter och kvalitet proteiner. Om du vet i förväg att du kommer att äta ute en dag, lägga till det till din sunda matsedlar. lämnar också utrymme för resterna!

Tips

  • Använd inköpslistor som skapas från dina hälsosam måltid planer på att stanna på rätt spår och spara pengar i mataffären. Jämför din lista med kuponger eller butiksförsäljning flygblad för att spara ännu mer pengar.
  • Häng dina måltider på kylskåpet för att påminna familjen vad vecko matsedlar är - "Vad är för middag" inte mer fråga