XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man identifierar en stor svart orm i South Carolina


Ormar lider en oförtjänt rykte som farliga, smygande varelser när det i verkligheten de flesta är ofarliga och vill bara vara ifred. I South Carolina, flera typer av svart orm eller ormar som har mörka markeringar kommer sannolikt att uppstå: den svarta racer, svart råtta orm, östra kingsnake, östra hognose orm och östra coachwhip ormen. Ingen av dessa ormar är giftiga.

Instruktioner

1 Ta en ordentlig titt på bredden och längden på kroppen. Svarta åkare är smala, snygga ormar från tre till sex fot lång. Svart råtta ormar är längre och smal som sträcker sig från 3 till 8 fot. Den östra hognose orm har en tjock, tjock kropp och sällan blir över 4 fot i längd. Den smala östra kingsnake kan växa till längder av 7 fot. Den östra coachwhip orm liknar en lång, smal piska genomsnitt fyra till fem fot.

2 Kontrollera storleken och formen på huvudet. Svarta åkare har små, smala huvuden som gör östra coachwhip ormar. Svart råtta ormar och kungssnokar har medelstor huvuden med någon antydan till den triangulära formen är gemensam för giftormar. Hognose ormar har en mycket distinkt, trubbiga nosen som tips något uppåt och ett brett hals.

3 Lägg märke till markeringar på kroppen, om sådan finns. Svarta åkare är typiskt svart, men kan vara blå, brun eller grönaktig på den övre delen av sin kropp med vit, gul eller mörkgrå på deras undersidor. Svart råtta ormar har en svart och vit rutig mage och en svart undersida till sin svans. Hognose ormar kan vara gul, brun, brun, grå eller rödaktig samt svart. Deras magar är fläckiga och undersidan av deras svansar är påfallande lättare än sina magar. Östra kungssnokar är blanka svarta med små ljuspunkter av vitt bildar en svag tvärbindning mönster på ryggen. Östra coachwhip ormar är unika eftersom deras färgsättningar övergång från kol svart under första hälften av sina kroppar för att sola nära svansen.

4 Observera ormen beteende. Svarta åkare är snabba, smidiga ormar och försvinner ur sikte på några sekunder när de störs. Svart råtta ormar är mindre benägna att skynda bort och är skickliga klättrare. Östra kungssnokar är mest aktiva i den tidiga morgonen eller i närheten av skymning och är blyg när närmade sig. Hognose ormar, som ofta kallas puff eller spridningsadderare, kommer huva eller sprida sina halsar, väsande ljud, blåsa upp sina kroppar och ibland utfall mot en upplevd fiende. Om denna handling inte avskräcka en blivande angripare kommer ormen rulla över och spela död, mun agape och tungan hängande ut. Östra coachwhip ormar är blyg som svarta åkare och snabbt retirera när störd, men kommer spolen och ibland slå på ansiktet av en fiende.

Tips

  • närma sig alltid någon orm med försiktighet och respekt, oavsett hur säker på att du är i din identifikation. Ormar är värdefulla medlemmar i någon ekologi och är bäst ensam.