XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man byter Tree Stand Säten


Byta en trädbestånd säte är en idealisk projekt för jaktentusiaster. Medan alla hoppas att de inte kommer att behöva tillbringa timmar i en trädbeståndet, är verkligheten den att du kan behöva. Byta en skadad säte eller förbättra dämpning och tyg på en befintlig kommer att öka din komfort. Om du känner dig bekväm, är chansen att du kommer att sätta i timmar som krävs för att påsen stora pengar.

Instruktioner

1 Ta bort skruvarna som håller trädbestånd sätet på plats. Ta klädseln och stoppningen. Använd en tång för att ta bort de gamla häftklamrar. Undersök skogen för sprickor. Om veden är sprucken eller ruttnade, skär en ny styrelse med samma storlek genom att använda en-av-12 lager.

2 Lägg tyget klädseln på en plan yta. Använd jord-tonad eller kamouflage tyg för bästa resultat. Använd inte "vattentät" tyg eftersom det kommer att göra ljud när du sitter på den. Vik quiltvadd så det är liten nog att passa direkt ovanpå sätet. Lägga quiltvadd ner ovanpå tyget. Placera träsits så att tyget och stoppning kommer att täcka toppen.

3 Vik överflödigt tyg till baksidan av trädbeståndet sätet. Från och med mitten, använd en brad spikpistolen att häfta tyget till sitsen. Arbeta till ändarna av sätet på båda sidor.

4 Vik ändarna av tyget som om du linda en närvarande och dra tyget till mitten av ryggstödet. Sätt häftklamrar för att säkra den. Upprepa processen för den andra sidan. Placera trädbestånd sätet på sträckbänken och sätt tillbaka skruvarna. Applicera en sprutbeläggning tänkt att vattentätt tyg.

Tips

  • Spraya sätet med en de-doft produkt innan trädbeståndet i skogen.
  • Trädbeståndet olyckor kan vara dödligt; ersätta säten och kedjor vid behov.