XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Polo är en snabbrörlig spel som har fyra spelare på varje sida tävlar mot varandra för att göra mål. Lägg i två monterade tjänstemän och 10 hästar pund gräsplanen. Det är inte konstigt att gräs rivs upp av hästarnas hovar. Divots, eller små bitar av gräs och smuts, öppna upp hela området. Det är viktigt att ersätta divots för konkurrenternas säkerhet och för upprätthållandet av fältet. Det har blivit en andra natur i polo att göra det. Det finns även en rolig social aspekt att Divot ersättning.

Instruktioner

Hur man byter Divots på en Polo Match

1 Hitta bit av gräs och matcha den med kratern i marken. Du kan behöva leta efter några ögonblick, eftersom det inte kan vara intill där intrycket gjordes.

2 Plocka upp högen av gräs och försiktigt placera den på den exponerade jorden som en bit i ett pussel.

3 Steg på det försiktigt med foten. Du är klar när divot jämnt blandas med jorden som omger den.

Tips

  • Delta i divot stampa vid halvtid. Åskådare promenera på området för att hjälpa ersätta divots. Det har blivit en polo tradition. Fläktarna får umgås med varandra samtidigt som hjälper till att klara fältet för spel efter paus.
  • Vissa landskapsvårdare föredrar att fylla divot med en sandbaserad jord efter matchen.
  • Divots inte alltid bryts rent. Det kan finnas en bit av gräs som är uppdelat i två eller tre delar. Det gäller bara att hitta bitarna och reparera dem det bästa du kan.
  • Ju tidigare de divots repareras, desto bättre. Om du spelar ett spel och det finns inga fläktar, inte vänta efter firandet nästa vecka för att fastställa divots. Gör det efter matchen.