XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Balansbom Tricks


Balansbommen är en av fyra apparater inom sporten konstnärliga gymnastik. Gymnaster konkurrera på ojämna barer, till valvet, golvet och balansbommen får sina allround poäng. Standard reglering balans balkar sträcker sig från 3 1/2 till 5 fot hög och är 4 inches bred, vilket gör föreställningar på balansbommen mycket populära publikevenemang. En varg hopp, en back Handspring och en avrundnings layout demontera är bland de många allmänt praktiseras balansbom tricks.

Wolf Jump

Balansbom Tricks

Wolf hopp finns ofta i hopp eller skott kombinationer.

En varg hoppa är en nivå-B svårt hopp, vilket gör det en standard hopp för erfarna gymnaster och en avancerad färdighet för nybörjare. En varg hoppa kräver gymnast att hoppa in i en gädda läge, men med en fot böjt vid knäet och armar parallellt framför kroppen. Wolf hoppar kan uppgraderas med rotationer, såsom en varg hoppa med full twist.

tillbaka Handspring

Balansbom Tricks

Tillbaka handsprings kräver en hel del tillbaka och skuldra flexibilitet.

En back Handspring är en nivå-C färdighet som kan hittas i nästan alla tumlande kombination av erfarna gymnaster nivå 8 eller högre, men detta är ett avancerat trick för en nybörjare att lära sig. Exekveras liknar en back handspring på golvet motion, en back handspring på balansbommen kräver att du hoppa, båge bakåt, ta tag i strålen med fingrarna och landa en fot i taget.

Round-Off Layout Dismount

Balansbom Tricks

Demonterar tar dig från balansbommen på marken, att sluta din prestation.

En rund-off layout demontera är en nivå-C-trick samt och är en två-trick kombination. En runda kräver av en dynamisk tryck bort av ett ben medan swinging benen uppåt i en snabb Cartwheel rörelse till en 90-graders sväng. När avrunda har slutförts, måste du använda drivkraften från landningen till rebound i luften i en platt lutat läge.