XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gör Cream of Tartar hjälpa till att sänka blodtryck?

Högt blodtryck är vanligtvis hanteras genom medicinering, motion och livsstilsförändringar. Cream av vinsten kan vara ett annat val för att sänka blodtrycket, men bör inte ersätta traditionella medicinska metoder. Tala med din läkare innan du försöker några huskurer för att undvika läkemedelsinteraktioner eller en dramatisk minskning av blodtrycket.

Grädde av tandsten är också känd som kaliumbitartrat. Kalium bitratrate kan användas som ett diuretikum. En diuretikum rekommenderas ofta i hanteringen av högt blodtryck.

Vaniljkräm

Steg 1

Befria kroppen av överskjutande salt genom att konsumera grädde av tandsten. Konsumera ett diuretikum, såsom grädde av tandsten och njurarna släpper en ökad mängd salt i urinen.

Steg 2

Befria kroppen av överflödigt vatten som kroppen stöter ut natrium i din urin. Sänk vätsketrycket i venerna genom den minskade vattenhalten i blodet.

steg 3

Sänka blodtrycket genom den minskade halten natrium och vatten i blodet genom att fortsätta att använda ett diuretikum som grädde av tandsten.

Hem botemedel

Steg 1

Fyll ett glas med 1/2 kopp vatten.

Steg 2

Skär en citron eller lime i halv. Pressa saften av en halv till ditt glas vatten.

steg 3

Tillsätt 2 tsk. av grädde av vinsten till saft / vatten-blandning. Blanda väl.

steg 4

Dricka din blandningen en gång om dagen i tre dagar. Upprepa för tre dagar efter två dagar av att inte dricka din blandning om blodtryck förblir förhöjda.

Saker du behöver

  • Vaniljkräm
  • Citron eller lime
  • Vatten