XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Axlar har en enorm inverkan på att bygga en imponerande fysik. Lägga massa till axlarna ger dig en bredare, starkare och mer fit utseende. Låter ganska bra, eller hur? Allt du behöver göra är att få din träning och kost i ordning och du kommer snart att ha axlar att andra kommer att avundas.

Instruktioner

1 Arbeta axlarna 3 gånger varje vecka, med minst 24 timmars vila i mellan träningspassen. Till exempel kan ditt schema se ut så här: Måndag, onsdag, fredag. En hel dag avger kroppen tillräckligt med tid att återhämta sig så att du inte riskerar skada .Working ut varannan dag är en effektiv och säker tidsplan.

2 Utför fyra uppsättningar av varje axel motion. Varje uppsättning bör bestå av 6-8 reps så se till att du använder en vikt som inte är så lätt att du enkelt kan göra mer än så. Du vill kämpa på de sista reps. Detta reps ger dig det bästa av båda orden jämfört med låga och höga rep system.

3 Utför skivstång skulderpress, hantel skulderpress, omvänd flugor och sido höjer varje vecka. Om du kan utföra detta i var och en av dina axel träning. Dessa övningar använder mest muskelfibrer och bidra till att skapa utseendet på en väldefinierad, väl avrundad muskel.

4 Ät massor av mat. Detta är viktigt och de flesta människor försummar att göra det. Oroa dig inte om att få fett. Om du tränar på rätt sätt, och särskilt om du utför rutinen som beskrivs här, din kropp kommer att förvandlas till en kalori-bränning, muskel växande maskin. Om du inte äter tillräckligt med mat, kommer din kropp faktiskt slå på dina muskler och kannibalisera dem för energi. Du måste äta för att växa.

5 Konsumera 40 procent av er dagliga kalorier från protein, 45 procent från komplexa kolhydrater såsom fullkorn och vete, och 15 procent från friska fettkällor. Men skär inte ut mättade fetter helt, eftersom de är avgörande för kroppens produktion av olika viktiga hormoner som är avgörande för muskeltillväxt.

Tips

  • Alltid rådfråga en läkare innan du påbörjar en ny träningsprogram.