XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Burar används av både baseball och softball spelare att öva sina slå färdigheter mellan spel och i lågsäsong. Det finns många ställen där du kan beställa batting bur kit, men en grundläggande gör-det-själv delade bur kan konstrueras med några timmer och ett nät. En 40-fot långa, 12 fot hög och 12 fot bred vadd bur gjord av virke börjar med en bra ram för att hålla nätet.

Instruktioner

1 Mät och markera platserna för dina 12 huvud inramning inlägg med hjälp av märkfärg på marken. Det kommer att finnas sex tjänster på varje andra.Produkten två början inlägg kommer att vara 12 fot isär på framsidan av buren och ytterligare fem på varje sida kommer att köras i vinkelräta linjer från framsidan av buren, med en fyra-by-fyra behandlade timmer post som i konkreta var 8 fot. Gräva hål för varje inlägg med spade och efter hål digger åtminstone 3 fot djup och 12 inches i diameter.

2 Placera botten av var och en av de 12 fyra-för-fyra behandlade lumber inlägg in i mitten av hålen och häll betongen i hålen kring stolparna, hela vägen upp till toppen. Håll ramarna pekar rakt upp i luften som gjutningen. Använd ytterligare virke som hängslen där det är nödvändigt för att stödja de tjänster som de sätter på plats. Dessa hängslen bör ha en ände stagade mot marken och den andra änden mot mitten eller övre delen av stolpen. Låt dessa 12 huvudsakliga inramning inlägg för att ställa in helt innan du sätter tvärbalkarna i ramen.

3 Fästa tvärstagen till de övre delarna av dessa inlägg längs toppen av ramen. Använd stegen att stå på när du skruvar sex stycken 12-fot långa one-by-tvåor till posten toppar över mitten av ramen. Fäst 10 stycken 8-fot-lång-by-tvåor till toppen på stolparna längs varje sida, fem till en sida. Dessa tvärbalkar stabilisera och säkra ram tillsammans med att hjälpa hålla nätet på plats.

4 Häng nät över den monterade ramen. Detta kan ta två eller flera personer, beroende på storleken på vadd bur inramning och själva nätet. Stå på stegar om det är nödvändigt för att kunna drapera och centrera nätet över ramen.

5 Fäst nätet på ramen med plast buntband. Fäst dem på plats där det är nödvändigt för att hålla nätet på plats längs ramen. Nätet bör vara löst nog för att sakta ner bollar men tillräckligt högt från marken för att se hur bollarna drabbas. Använd stegar från både insidan och utsidan av nätet för att säkra det på plats.

6 Förankra botten av nätet till marken där det är nödvändigt. Tältstång insatser kan användas i hörnen och längs sidorna av nätet för att förankra den till marken. Stenar, kan tegel eller timmer också läggas över toppen av basen av nätet så att bollarna inte kan undgå det inre av buren.

Tips

  • Om du har bara ett litet område för placering av buren, skräddarsy denna plan för att passa dina behov, vilket gör det kortare eller smalare efter behov.
  • Förankring de viktigaste stödpelare bidrar till att upprätthålla stabiliteten i buren i blåsiga områden.
  • Felaktigt montering och förankra ramen kan leda till att ramen för att falla och skada smeten.